hsv.stoned
Audio Guru
- Učlanjen(a)
- 27.10.2009
- Poena
- 2,095
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
- Matična ploča
- MSI B450 Tomahawk Max
- RAM
- Kingston HyperX Fury 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (CL16)
- GPU
- Sapphire RX 580 Pulse 8GB
- Storage
- Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
- Zvuk
- FiiO K5 Pro + Beyerdynamic DT 900 Pro X/Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W + FiiO E10k
- PSU
- Cooler Master G550M
- Kućište
- Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
- Monitor
- GIGABYTE G27Q & AOC i2481FXH
- Miš & tastatura
- Asus ROG Chakram wireless & ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14 Ultra 16/512GB Black & Sony Xperia™ XZ2 Liquid Black
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
GSM arena je dobila Z1.. ali su napisali tekstu o prvim foto/video semplovima da imaju verziju sa starim softverom i da cekaju finalni.
Bas me zanima koji im je ekran, od jedno 5, zapao, da li neka stroka kao onaj jdc ili triluminos sa xzu :d
Bas su mentoli, mozda onaj ips XZU triluminos nije najbolji na trzistu ali deluje odlicno, kakav mozak je odlicio da se ovako brukaju sa ekranima nije mi jasno.
Skoro je na bench sajtu bio test Sony Vaio Duo 13 posle kog sam bukvalno pozeleo da kad-tad kupim ovaj sjajan uredjaj.
I sta rekose za ekran :
Jednostavno - najsjanija tačka hibrida! Ovo je najbolji ekran koji smo do sada videli u mobilnom uređaju, bez preterivanja! Ne radi se samo o Full HD rezoluciji. Radi se o tome da je ekran izvanredno precizan kada se radi o unosu komandi prstima. Možda po prvi put imamo situaciju da smo u stanju da sa takvom preciznošću baratamo komandama, i da ne udaramo povremeno u pogrešan meni ili taster. 10-point touch tehnologija je implementirana u njega, kao i Triluminos tehnologija. Sve to rezultuje izuzetno preciznim bojama i dobrim karakteristikama, ne samo za uslove mobilnih računara. Pa još IPS panel, za koji je po svemu sudeći zaslužan Panasonic, koji omogućava odlične uglove gledanja.
I sad kad procitas ovo i pogledas kako sami sebi kopaju rupu sa ekranom na Z1.. tu je neko zreo za otkaz :d
To moze da bude tacno ali kod nas strokavih jdc displeja na XZ nije bilo vec posle 20-ak dana od pocetka prodaje XZ, slicno kao i svuda u svetu
Ali je zato gizmo dobio na test :d
Bas me zanima koji im je ekran, od jedno 5, zapao, da li neka stroka kao onaj jdc ili triluminos sa xzu :d
Bas su mentoli, mozda onaj ips XZU triluminos nije najbolji na trzistu ali deluje odlicno, kakav mozak je odlicio da se ovako brukaju sa ekranima nije mi jasno.
Skoro je na bench sajtu bio test Sony Vaio Duo 13 posle kog sam bukvalno pozeleo da kad-tad kupim ovaj sjajan uredjaj.
I sta rekose za ekran :
Jednostavno - najsjanija tačka hibrida! Ovo je najbolji ekran koji smo do sada videli u mobilnom uređaju, bez preterivanja! Ne radi se samo o Full HD rezoluciji. Radi se o tome da je ekran izvanredno precizan kada se radi o unosu komandi prstima. Možda po prvi put imamo situaciju da smo u stanju da sa takvom preciznošću baratamo komandama, i da ne udaramo povremeno u pogrešan meni ili taster. 10-point touch tehnologija je implementirana u njega, kao i Triluminos tehnologija. Sve to rezultuje izuzetno preciznim bojama i dobrim karakteristikama, ne samo za uslove mobilnih računara. Pa još IPS panel, za koji je po svemu sudeći zaslužan Panasonic, koji omogućava odlične uglove gledanja.
I sad kad procitas ovo i pogledas kako sami sebi kopaju rupu sa ekranom na Z1.. tu je neko zreo za otkaz :d
Da, ali ako se kod nas ne bude masovno kupovao, nikad nece otici prva serija
Tako da moras da molis boga da ga gomila ljudi kupi, da bi ovi narucili drugu seriju, sto ces priznati, ici malo teze s' obzirom koliko je Samsung zastupljen kod nas i koliko se kupuje
To moze da bude tacno ali kod nas strokavih jdc displeja na XZ nije bilo vec posle 20-ak dana od pocetka prodaje XZ, slicno kao i svuda u svetu
Poslednja izmena: