Šta je novo?

Xperia Z1

Nisam odusevljen bas.
Na Z2 koristim Moonwalker 2.4 HD rom,a na Z3 koristim portovani rom od Z2 taj Ultimate Existenz 4.5.0,oba su bazirana na 4.4.4 sa dosta modova i funkcija sa lolipopa.
Pogledaj na xda developers forumu u odeljku Z1 android development.

Sta su kljucne stvari u tim modovima koje nema stock 4.4.4?
Mislim da je slow motion jedna od stvari

Pa imas ovaj pregled za recent apps kao na lollipopu,pa dobijas jaci zvuk,Xposed aplikaciju gde imas razne modifikacije da pravis.Slow motioon bi sigurno dobio.

A baterija i stabilnost?
Koristio sam xposed na noteu1 i nisam bio bas nesto odusevljen.
Jel ima neki mod za kameru da fixira autofokus prilikom video snimanja? :)

Baterija i stabilnost su uglavnom na ta dva roma bez greske.A to za kameru ne znam,cisto sumnjam.Za sony jedino nisam nasao nikakve modove za kameru.

Soni je bas tvrd oraj po pitanju kamere... jel imaju manualne kontrole na z3 za fokus i ostalo

Poslednja izmena:
Ne,ista su podesavanja kamere na sva tri modela.Imas da biras jedino tip fokusa jednostruki,visetstruki,dodirni,ali ti to imas i na Z1.

malo mi se cini kao da telefon secka kad se u kameri prolazi kroz menije i opcije, jel to i kod vas slucaj? :D

Imas preslab hardver na fonu da bi ti lepo radila kamera :p :d

Ma nije,gde,zezam se ja :) pojma nemam sto ti to koci.

malo mi se cini kao da telefon secka kad se u kameri prolazi kroz menije i opcije, jel to i kod vas slucaj? :D
Ma tako je svuda ja mislim, i drugarici na T3 (Snapdragon 400) i meni na Z Ultra (Snapdragon 800) se to seckanje javlja.
To je do aplikacije.

kako da updatujem na 5.0.2 android? ne prijavljuje mi u telefonu da postoji novi softver, jel moze preko xperifirm aplikacije sa kompa?

mare kucaj u google xperia z1 stock ftf 5.0.2 i izbacice ti nesto sa xda foruma,tu ces naci sigurno ftf 5.0.2 za flesovanje sa flashtoolom.A mozes i da skines fajlove iz xperiafirm pa da sam napravis ftf fajl mada ja to nisam radio.

Ne znam da li da prelazim jos.. nisu ubacili ni slowmo ni 4k a to je sve dostupno kroz modove na 4.4.4.. sacekacu jos koji dan pa cu onda odliciti. Hvala za info :)

Jel se zna nesto kad ce lollipop na Z1?

Danas se pojavio apdejt na lolipop. Da li apgrejdovati pitanje je sad hahahah
f319c448d6cf0e2950bb17a23e4f089b.jpg

Cini mi se negde da videh da su izbacili to. Aj baci skrinshot brightness podesavanja nebilo ti tesko :)

Izbacili su ga iz quick menija,ali ima u podesavanjima displeja opcija budi bez brige. :)

Aaa. Nisu to trebali :/
Al *** sta je tu je. Idemo na lizalo tj lolipop

Prokleti sony update neće da prodje, evo pet puta pokušavam i ništa.

sony update.PNG

Poslednja izmena:
Guzve su na serveru verovatno jer svi skidaju sad.

Nazad
Vrh Dno