Šta je novo?

Xperia Z/ZL

Skinuo sam drivere koji su navedeni u uputstvu (na xda), a probao sam i sa drugih linkova, i ima Xperia Z ponudjena i instaliraju se za nju driveri, ali opet isto pokazuje, ne znam u cemu je stvar... Napravio sam na xda temu pa vidit cu hoce li ko sta skontat.

Vec sam probao. Probao sam i da je spojen mobitel dok se instaliraju driveri, i da nije spojen, i sa USB debugging, i bez toga.. Sve moguce, al ne ide, uvijek isto :S

Samo da javim da sam rijesio problem, pa za ubuduce ako se nekom bude desio slican problem. Mobitel mora bit spojen u flash modu (drzati volume down dok se spaja usb) za vrijeme instaliranja drivera i onda kasnije se on sam upali, i prije flashovanja opet iskljuciti usb kablo, ugasiti mob i ponovo ga spojit u flash modu i flashovanje ide bez problema :) Upravo uzivam na 4.3, nevjerovatno koliko je mobitel brzi :) Jako mi se svidja novi UI i bijela boja koja je kao glavna u 90% interfejsa. Da napomenem da sada mozete slikati sa volume up i down u novoj Smart Social Camera koja je uzeta sa Z1. Uglavnom sve pohvale za Sony, i Wi-Fi su poboljslai, sve 5 :)

Sinoc uzeo Z C6603, odmah legao update ma 4.3 OTA, sinoc prvo punjenje, ima da se smorim sa baterijom u odnosu na G2 ali zato kamera objasnila :)

Izgurace valjda to od ujutru do uvece, ne mora vise. A bogami i ovaj 4.3 update primetno bolje radi. Sinoc sam drndao fabricki 4.2.2, bogami su lepo utegli sve u ovom apdejtu. B-)

Jel ti brendiran telefon na neku mrezu? Meni jos nije stigao update, ne brendiran fon inace imam.

Nije, kupljen u radnjo, nije sa mreze. Prikaci ga na komp pa preko sony aplikacije, mada je meni ponudio OTA preko wifi. Ako imas root onda nece. Ovaj je nov fon.

Nemam root. Evo bas ga nakacio na pc isto nema update. Mozda je tvoj sa trzista zapadne evrope? Moj je iz comtrade-a uzet cini mi se

Pa nemam pojma iskreno. Izvadio sam ga iz kutije bio je 4.2.2 i ponudio mi je update. Mozes i da skines ja mislim update pa da instaliras sam ako se dobro secam.

by5ure4y.jpg

Pih po baseband verziji stoji da je tvoj hong kong. Meni valjda hrvatska po mom -.-
A na kutiji onaj SI? Meni stoji 1270-7115.3

Na sony sajtu stoji da je za grcko trziste. *** ja ili da cekam ili da ga fleshnem sam na kvarnjaka :-/
Hvala na pomoci u svakom slucaju :)

Poslednja izmena:
Tek sam juče instalirao ovaj update. Prosto je neverovatno koliko se telefon fluidnije ponaša sa njim, a i sve izgleda primetno bolje. Sad je fon konačno ono što je trebalo da bude od starta.

Moze li neki predlog za tutorijal kako da odradim root i stavim drugi rom..Trenutno je oficijalni 4.3 na njemu..

Kakav je zvuk na zvucniku i u slusalici?Mislim na jacinu.Da li je u rangu sa s3 jacina zvuka

Pitam za druga:
Da li ce apdejt popraviti boje na ekranu jer su sad uzasne?

Moracu da ga razocaram :D

Ili da mu kazes da saceka Z2 i dresi kesu :d

Ma jok, on i dalje smatra da je ekran odlican.. a ono je jadno da jadnije ne moze biti..

Nazad
Vrh Dno