KLP ce se pojaviti za 3-4 meseca najkasnije, kada bi Sony izbacio ovaj Honami na jesen ili tamo do kraja 2013 sa KLP-om naravno, pocistio bi konkurenciju jer htc sigurno nece u tom trenutku imati odgovor na takav telefon i kameru (a realno ni LG), a da ce Samsung ubrzo ''odgovoriti'' u to ne sumnjam uopste![]()
Probao sam XZ pre neki dan u Delta Sitiju. Imaju ga bar 2, a možda i sva tri operatera izložena, ne mogu 100% da se setim, probao sam više telefona, i svaka XZ je radila vrlo loše. Skrolovanje ekrana radi sa vidnim trzanjem što smatram da je nedopustivo za telefon ove klase.
Kao komparaciju probao sam i Nexus 4 i nekoliko wp Lumia (920, 620) koji su radili vidno bolje.
Ja sam se dvoumio između XZ i HTC One. Uvek sam imao HTC telefone i navikao sam se na Sense interfejs. Plus što One deluje najbolje od svih ovih novih flagshipova ali je preskup isto kao i S4. Tako da je pao kompromis i naručio sam XZ glanc novu sa Sharpovim displejom za 400eu i garancijom CT-a. Ne isplati mi se da čekam pad cena HTC One. Ovako XZ ima sve što i One i S4 plus deluje lepše od S4. Inače idem na letovanje u Egipat u septembru, pa ću valjda imati neke koristi i od outdoor sposobnosti telefonaDanas stiže pa ću javiti utiske.
E *** onda. Nervira me ovo ostavljqnie otisaka. Kako nisu razmisljali o tome. Da li moze neka folija preko ove fabricke? I koju silikonsku zastitu da uzmem za fon, ima li neko predlog.
Ako se skine ona prednja folija skida se i Sony logo pa mislim da zato ne treba da se skida.
Како им је пало на памет да ураде тако нешто?Ako se skine ona prednja folija skida se i Sony logo pa mislim da zato ne treba da se skida.
Folija preko folije, ne znam kako će raditi touch... Sigurno lošije... E sad koliko, to ne znam.
Ovo sam prvi put video... Šta kad se folija izgrebe, šta onda? A nema nigde original da se nadje ili naplate debelo Sony foliju?
Ovo sam prvi put video... Šta kad se folija izgrebe, šta onda? A nema nigde original da se nadje ili naplate debelo Sony foliju?
Telefon malo greje. Da li je to normalno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari