Šta je novo?

xperia tipo zaboravljen screen lock sifra

e1_maestro

Poštovan
Učlanjen(a)
25.09.2014
Poena
51
e drustvo, imam problem, dijete mi je zaboravilo screen lock sifru na xperiji tipo i ne moze se sjetiti koja je
kad ga upalim, samo izbaci da ukucam tu sifru i nmgu dalje...
imate neki prijedlog?

ne znam da li je moguce otkljucati preko gmail naloga,ako znas sifru,pokusaj tako...
ako nije,onda mora fabricki reset,brise se sve sto je u memoriji telefona... sad,sony nema recovery (koliko ja znam),pa ne mozes jednostavno da resetujes... moras preko kompa da ubacis neki recovery mod,pa onda reset... nemam iskustva sa sony telefonima,mozda ti neko moze vise pomoci,ali ce morati jedan od ova dva nacina...

nmgu pristupiti gmail nalogu,, kazem nmgu nikuda od sifre kad upalim fon, probao sam fabricki reset, nece nista, samo me baci da kucam sifru :/

Mora da se flesuje fabricki sistem. Nadji uputstvo kako da mu uflesujes sistem ispocetka preko sonijevog programa na kompu. To ti jedino preostaje...

e druze izvini sto gnjavim, al posto to nisam nikako radio, jel mi mozes naci ili napisati korake kako i sta da uradim?

pise ti da moras da otkljucas bootloader, poseti taj sajt sto ti pise kako da otkljucas telefon

Sa Flashtool-om neće morati, bar je na starijim xperiama bilo tako.

@e1_maestro

skineš Flashtool i nađeš oficijalni rom ili koji već hoćeš da ubaciš i flešuješ na taj način, nije komplikovano, izguglaj proceduru

Zar nemaju svi telefoni opciju "forgot password" ili tome slično? Pa kada se to pritisne, uređaj zatraži password za Gmail nalog da bi se otključao...
Nema toga ako je telefon enkriptovan

Poslednja izmena:
Ni meni nije logicno da nema

kad ga upalim, samo izbaci da ukucam tu sifru i nmgu dalje...
Ovako se ponaša kada je telefon enkriptovan. Nakon ukucavanja šifre nastavi sa bootovanjem sistema. Bez te šifre nema ničega; nema ni "forgot password"

Vrh Dno