Šta je novo?

Xpand Rally

Agr3ssor

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
dakle, ovde je rec o svezoj igri xpand rally, mogu vam reci da igra zasluzuje visoko mesto na rang listi ali i ima i jednu veliku manu, a to je mali izbor kola, pa me zanima da li je neko igrao ovo i kavki su mu prvi utisci o njoj?

Poslednja izmena:
Kako to sveza igra ? izashla je u oktobru ;)

:d Dobro jutro ! Xpand je imao nesrecu da izadje otprilike kada i RBR - i RBR ga je tako maestralno zgazio i pregazio da je malo ko jadnog Xpand-a i primetio.

Nije toliko lose kao poslednji CMR-ovi...bas ako ti RBR nije dovoljan - moze donekle da prodje... :trust:

ok to za mesec i godinu proizvodnje, jednostavno se zadesilo da nisam cuo za tu igru do pre dve nedelje, mada moram da pohvalim unapredjivanje motora i veliku mogucnost podesavanja svakog dela auta to je veliki +

Poslednja izmena:
igra jos nije izasla, tek za koji dan/nedelju ce biti izdata - na Tajlandu :)

Da igrao sam igru i presao za otprilike 5 dana.Stvarno odlicna ali mogla je biti malo opsirnija,npr jos kola,vise staza,malo tezi protivnici itd.U pocetku je bilo tesko jer nemate puno para na raspolaganju,ali kasnije se sve to nadoknadi.
Poz

drapin je napisao(la):
:d Dobro jutro ! Xpand je imao nesrecu da izadje otprilike kada i RBR - i RBR ga je tako maestralno zgazio i pregazio da je malo ko jadnog Xpand-a i primetio.

Nije toliko lose kao poslednji CMR-ovi...bas ako ti RBR nije dovoljan - moze donekle da prodje... :trust:
Da samo sto je RBR izuzetno bagovita igra, a ja takve igre ne trpim... probao sam je na 4-5 racunara i svuda su drugaciji simptomi, ali je ishod identican, ili blokiranje ili izlazak u win. Prvo neka naprave igru bez bagova, pa tek onda mozemo da razgovaramo o ostatku sadrzaja. Xpand radi na tim istim racunarima, kao i sve ostale igre koje su mi "pale" pod ruku, tako da je definitivno do RBR-a. Jedino jos ostaje mogucnost da moj "primerak" RBR-a ne valja
:smash: , ali sudeci po kukanju i zalbama na forumu tesko... :crash:

ja predjoh RBR bez ikakvih bagova. verovatno ti je zapala vosa verzija:D
inace, Xpand je teska arkada sa ekstremno losim fizickim modelom kola (auto se ponasa kao cigla), jedino sto je grafika dobra, ali to nikako ne moze da izvadi igru, bar po mom misljenju. I Kolin je arkada, ali bar ima neki svoj smek

Meni se Xpand svideo, posebno gomila opcija oko podesavanja samih kola.

sale prdez je napisao(la):
ja predjoh RBR bez ikakvih bagova. verovatno ti je zapala vosa verzija:D
inace, Xpand je teska arkada sa ekstremno losim fizickim modelom kola (auto se ponasa kao cigla), jedino sto je grafika dobra, ali to nikako ne moze da izvadi igru, bar po mom misljenju. I Kolin je arkada, ali bar ima neki svoj smek

ne znam za tebe ali kada sam igrao colin 05 nisam osetio ni u jednom trenutku neku char, samo ides, vozis i ne mislis i voleo bi da mi pojasnis to "ekstremno los fizicki model kola"

kad sam to rekao mislio sam da kola mozes da vozis i pijan, koliko dobro leze na putu, prakticno ih je nemoguce zaneti, kao da vozih BMW M6 za sto kompjutera i uredjaja za stabilnost. mozda je fizicki model malo realniji nego u GTA: VC:D
u Kolinu ima bar nekog (blagog) zanosenja automobila, usijanih diskova posle ostrijeg kocenja i tako nekih sitnica koje izvlace utisak.ipak, da ja ne ispadnem fan kolinakao sto i nisam, da se mi nadjemo na pola puta i da proglasimo RBR najbolji reli ikada :)

e sto se tiche tih relija...cmr 2 je zakonchina...:)

urban je napisao(la):
e sto se tiche tih relija...cmr 2 je zakonchina...:)
E ovo nema veze sa životom! Ustvari ima ako uporediš sa igranjem u zabavištu.
Rally Masters je nemoguće bolji od tog colina.

Xpand je mogao da uspe, ali šta ćeš.

Poslednja izmena:
kad sam to rekao mislio sam da kola mozes da vozis i pijan, koliko dobro leze na putu, prakticno ih je nemoguce zaneti, kao da vozih BMW M6 za sto kompjutera i uredjaja za stabilnost. mozda je fizicki model malo realniji nego u GTA: VC:D
u Kolinu ima bar nekog (blagog) zanosenja automobila, usijanih diskova posle ostrijeg kocenja i tako nekih sitnica koje izvlace utisak.ipak, da ja ne ispadnem fan kolinakao sto i nisam, da se mi nadjemo na pola puta i da proglasimo RBR najbolji reli ikada :)

Nema zanosenja kad ubrzavas iz poluokreta ili tako nesto,kao sto ima u NFSU2,ali ima dosta dobrog proklizavanja i nemozes u krivinu da uleces tek tako,a tek kad udaris u neki kamen ili drvo,odose svi prozori.Raspadanje kola je lepo uradjeno.

e pa sad...prvo zaradi pare pa kupi dobre kocnice pa nece biti proklizavanja:D:D:D: mislim da bash to sa keshom daje neki smisao igre

ja bas zelim proklizavanje, to je sustina relija:D

Da. NFSU2 je zakon. Kada se sa 300km/h zalepis za zid, kola se odbiju od iste, ko da su od gume. Nove tehnologije u izradi kola.

dobro su se setili da ubace M3 u most wanted

Sada ce M3 biti jos popularniji kod nas , na zalost!
Tipican balkanski primitivizam tj M3=trauma i sve ostalo ne postoji!

@Sale : da li ti ide rbr? Mozda imas neko zaj.. vreme(stage,replay)?!?

Mozda sam pogresio sto sam igrao RBR, ali mi posle njega sve voznje smesno izgledaju. A ovaj Xpand mi je katastrofa ziva. Ponasanje kola u pojedinim situacijama je blago receno uzas (ima toga i u RbR-u, ali u mnogoooo manje).Sve u svemu solidna grafika, ostalo sve pormasaj. Cak mi je i Flatout mnogo bolji!

@ Marko J
igrao sam rbr pre pola godine, kad je izasao i presao sam igru u easy i normal rezimu, hard nisam ni pokusavao :)
inace sad kad bi je ponovo instalirao morao bi ponovo da ulazim u fazon
video sam onu tabelu u kojoj imas do jaja vremena - respect!!!!!
moja vremena su prosek npr. kao ostali likovi iz tabele, mozda i losija
jos jednom svaka cast
poz

ovi sto pricaju da se kola ponasaju kao cigla ocigledno nisu nikada skretali sa 90kmh u 90stepeni krivinu, niti vozili po "gravelu" 100kmh...ja jesam i kazem da se kola ponasaju skoro kako treba u Xpand Rally-ju (sa tom razlikom da posle skretanja sa 90 na sat u 90 stepeni krivinu ne moras da ides kod limara i ostavis 300e). O Boze, zasto si nam napravio da se ovako lose ponasaju kola u realnom zivotu, ko cigla ! ;)

PS. Dok vozim RBR imam osecaj ko da vozim limenku koka-kole (sve ostalo je realno - relativno)

gx-x je napisao(la):
ovi sto pricaju da se kola ponasaju kao cigla ocigledno nisu nikada skretali sa 90kmh u 90stepeni krivinu, niti vozili po "gravelu" 100kmh...ja jesam i kazem da se kola ponasaju skoro kako treba u Xpand Rally-ju (sa tom razlikom da posle skretanja sa 90 na sat u 90 stepeni krivinu ne moras da ides kod limara i ostavis 300e). O Boze, zasto si nam napravio da se ovako lose ponasaju kola u realnom zivotu, ko cigla ! ;)

PS. Dok vozim RBR imam osecaj ko da vozim limenku koka-kole (sve ostalo je realno - relativno)
Fizika je nemilosrdna... na kraju krajeva sve se pri velikim brzinama ponasa kao cigla. ,)

@gx-x:
hoces da kazes da se kola realnije ponasaju u xpandu nego u rbr-u?:laugh::zgran:

a sta ja tebi ima sad ovde da objasnjavam kako se kola ponasaju...vozio sami jedno i drugo na volanu i podrska za RBR je bolja ali kazem, nekako mi je auto u RBR-u ko limenka. Uzmi malo vozi pravi auto (bar 120ks) po nekom zemljanom putu pa ces videti o cemu pricam...

Slazem se da se automobili u RBRu chudno ponashaju, kao da imaju 200kg, nemoguce da su WRC automobili onako nestabilni i da onako loshe koche...

da li sam ja jedini koji je primetio mali broj frejmova animacije skretanja automobila u expand rally-ju?

ti vozis iz pticije perspektive ?! :zgran:

PS. Ako nemas neko zlo od graficke onda je mali broj frejmova zbog toga.

Ne znam ljudi, pricajte vi sta ocete o RBR, ali igra je napravila takav bum medju simulacijama voznje kad je izasla, i medju ljubiteljima simulacija... dobila je gomilu nagrada na raznim sajtovima, kao sto su BHMotorsports(jedan od najpoznatijih) kao najbolje iznenadjenje, najbolja simulacija, i najbolji fizicki model... Tako da bi trebalo da su je potrefili, da nije simulacija, onda ne bi dobila tolike nagrade, i postovanje medju ljubiteljima simulacija...

driver je napisao(la):
nemoguce da su WRC automobili onako nestabilni i da onako loshe koche...

Prvo sam mislio da nisam dobro podesio volan, kad posle vidim stvarno tako treba. Ne možeš imati sve.

Vrh Dno