Šta je novo?

Xpand Rally

Twi$teR

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
715
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7800X3D & Arctic LF III 360 A-RGB
Matična ploča
Gigabyte B650M Aorus Elite AX (rev. 1.3)
RAM
T-Create Expert 32GB DDR5 6000 CL30
GPU
Gigabyte Gaming OC GeForce RTX 4090
Storage
Kingston KC3000 1TB Gen.4 NVMe
Zvuk
Pioneer VSX-921 / Jamo S426 HCS3
PSU
FSP Hydro G Pro 1000W (ATX 3.0)
Kućište
Asus A21 (4x Arctic P12 PWM PST A-RGB)
Monitor
Gigabyte Aorus FO27Q2 (QD-OLED)
Miš & tastatura
Razer Basilisk V3 Pro & BlackWidow V4 75
Mobilni telefon
Samsung S25 Ultra
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Evo jedne reli simulacije sa odlicnom grafikom koja bi trebala da se pojavi u drugom tromesecju 2004 godine. Inace grafiku pokrece unapredjeni Chrome engine. Evo dve slike iz igre, a za vise slika posetite sajt www.xpandrally.com

Aj valjda ce ove godine izaci neshto shto moze da dobije Rally Mastersa iz '99 😀

A zaboravio si na "LFS sa mishem" by NLukic ctp;

Sad se bash razmishljam da uzmem da vozim neki rally...pa koji preporuchujete??!! 🙄
Chuo sam da VRally rulz za sada.....greshim 😕
Sem colina! (prosho i 1 i 2 :beat: )

VRally svakako ne. Pitanje moze samo da bude sta OSIM Rally Masters ?

Ako ne insistiras na aktuelnim kolima, onda svakako Rally Trophy ( automobili iz 70-ih godina, mada mogu da se dodatno download-uju gotovo svi WRC automobili - spisak ovde )

Inace vredni paznje su Mobil Rally Chanpionship 2000 i Pro rally 2001. Sa Colinom 2...to je otprilike sve sto se tice rally-a. :S

septimus je napisao(la):
A zaboravio si na "LFS sa mishem" by NLukic ctp;

A nije mi verovao kad sam mu prichao da je mishem mnogo bolje 🙂
Josh kad sam provalio da tastaturom on u stvari sam 'ispravlja' 🙂

A ne smeta ti Active yaw control kod EVO ? On radi na istu foru 🙂 Salim se, problem je bio u Analog smooth koji je kod mene bio podesen na 1 tako da je upravljanje misem bilo neizvodljivo sto je i sam Driver primetio u Panzeru. Onda sam provalio da treba Analog smooth staviti na 0 i sada je super. Komande reaguju trenutno tako da je kontrola odlicna. Elem, jos samo da se ubedim da dam 17E pa da vozim i ostale masine. :boom:

Zanimljivo izgleda ovaj rally ali mene vise podseca na neki nastavak Silent Hilla nego na voznju...

drapin je napisao(la):
VRally svakako ne. Pitanje moze samo da bude sta OSIM Rally Masters ?

Ako ne insistiras na aktuelnim kolima, onda svakako Rally Trophy ( automobili iz 70-ih godina, mada mogu da se dodatno download-uju gotovo svi WRC automobili - spisak ovde )

Inace vredni paznje su Mobil Rally Chanpionship 2000 i Pro rally 2001. Sa Colinom 2...to je otprilike sve sto se tice rally-a. :S

OK! - Aj videcu da na nabavim Mobil Rally Chanpionship 2000 ili Pro rally 2001!!

Hvalaaaaa!!! :wave;

playahater, ako nisi igrao rally masters, prvo nabavi to, ova dva su daleko loshiji....

Ej stvarno! Kako neko ko nije igrao Rally Masters može uopšte nešto da sudi o rally simulacijama ?

Rally sport challenge je neoficijelni Rally masters 2, ali je pod uticajem M$-a vrlo lako s*eban, tako da je RM ostao one and only...Ni jedan colin mu ne moze prici....Shteta shto vishe nema zivih online servera, ne bi se skidao ponovo 😉

Lukija je napisao(la):
A ne smeta ti Active yaw control kod EVO ? On radi na istu foru 🙂 Salim se, problem je bio u Analog smooth koji je kod mene bio podesen na 1 tako da je upravljanje misem bilo neizvodljivo sto je i sam Driver primetio u Panzeru. Onda sam provalio da treba Analog smooth staviti na 0 i sada je super. Komande reaguju trenutno tako da je kontrola odlicna. Elem, jos samo da se ubedim da dam 17E pa da vozim i ostale masine. :boom:

Tako je, LFS zauvek.... a ne tu neka gerijatrija od software-a (D)

Shto ne rekoste da ima in-game trailer 🙂

Sad ga vido i skinuo, i izgleda da ce dobro biti...mnogo su iseckali scene, pa ne moze bash da se provali previshe, ali delovi sa haubom mnogo podsecaju na Rally masters...kola skakucu bash po putu, i nekako mi sve mnogo lichi na RM...aj samo da to stigne...kazu quarter 02...

Znachi.....rally masters....dobrooo... :mrgreen: !!
Uzecu definitivno to!!
Svideli mi se screenshot-ovi!!

:wave;

Nazad
Vrh Dno