Šta je novo?

Xpand Rally

Twi$teR

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
715
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7800X3D & Arctic LF III 360 A-RGB
Matična ploča
Gigabyte B650M Aorus Elite AX (rev. 1.3)
RAM
T-Create Expert 32GB DDR5 6000 CL30
GPU
Gigabyte Gaming OC GeForce RTX 4090
Storage
Kingston KC3000 1TB Gen.4 NVMe
Zvuk
Pioneer VSX-921 / Jamo S426 HCS3
PSU
FSP Hydro G Pro 1000W (ATX 3.0)
Kućište
Asus A21 (4x Arctic P12 PWM PST A-RGB)
Monitor
Gigabyte Aorus FO27Q2 (QD-OLED)
Miš & tastatura
Razer DeathAdder V2 Pro & Logi MX Keys S
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S25 Ultra
Pametni uređaji
Steam Deck OLED
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Evo jedne reli simulacije sa odlicnom grafikom koja bi trebala da se pojavi u drugom tromesecju 2004 godine. Inace grafiku pokrece unapredjeni Chrome engine. Evo dve slike iz igre, a za vise slika posetite sajt www.xpandrally.com

Aj valjda ce ove godine izaci neshto shto moze da dobije Rally Mastersa iz '99 :D

A zaboravio si na "LFS sa mishem" by NLukic ctp;

Sad se bash razmishljam da uzmem da vozim neki rally...pa koji preporuchujete??!! :rolleyes:
Chuo sam da VRally rulz za sada.....greshim :confused:
Sem colina! (prosho i 1 i 2 :beat: )

VRally svakako ne. Pitanje moze samo da bude sta OSIM Rally Masters ?

Ako ne insistiras na aktuelnim kolima, onda svakako Rally Trophy ( automobili iz 70-ih godina, mada mogu da se dodatno download-uju gotovo svi WRC automobili - spisak ovde )

Inace vredni paznje su Mobil Rally Chanpionship 2000 i Pro rally 2001. Sa Colinom 2...to je otprilike sve sto se tice rally-a. :S

septimus je napisao(la):
A zaboravio si na "LFS sa mishem" by NLukic ctp;

A nije mi verovao kad sam mu prichao da je mishem mnogo bolje :)
Josh kad sam provalio da tastaturom on u stvari sam 'ispravlja' :)

A ne smeta ti Active yaw control kod EVO ? On radi na istu foru :) Salim se, problem je bio u Analog smooth koji je kod mene bio podesen na 1 tako da je upravljanje misem bilo neizvodljivo sto je i sam Driver primetio u Panzeru. Onda sam provalio da treba Analog smooth staviti na 0 i sada je super. Komande reaguju trenutno tako da je kontrola odlicna. Elem, jos samo da se ubedim da dam 17E pa da vozim i ostale masine. :boom:

Zanimljivo izgleda ovaj rally ali mene vise podseca na neki nastavak Silent Hilla nego na voznju...

drapin je napisao(la):
VRally svakako ne. Pitanje moze samo da bude sta OSIM Rally Masters ?

Ako ne insistiras na aktuelnim kolima, onda svakako Rally Trophy ( automobili iz 70-ih godina, mada mogu da se dodatno download-uju gotovo svi WRC automobili - spisak ovde )

Inace vredni paznje su Mobil Rally Chanpionship 2000 i Pro rally 2001. Sa Colinom 2...to je otprilike sve sto se tice rally-a. :S

OK! - Aj videcu da na nabavim Mobil Rally Chanpionship 2000 ili Pro rally 2001!!

Hvalaaaaa!!! :wave;

playahater, ako nisi igrao rally masters, prvo nabavi to, ova dva su daleko loshiji....

Ej stvarno! Kako neko ko nije igrao Rally Masters može uopšte nešto da sudi o rally simulacijama ?

Rally sport challenge je neoficijelni Rally masters 2, ali je pod uticajem M$-a vrlo lako s*eban, tako da je RM ostao one and only...Ni jedan colin mu ne moze prici....Shteta shto vishe nema zivih online servera, ne bi se skidao ponovo ;)

Lukija je napisao(la):
A ne smeta ti Active yaw control kod EVO ? On radi na istu foru :) Salim se, problem je bio u Analog smooth koji je kod mene bio podesen na 1 tako da je upravljanje misem bilo neizvodljivo sto je i sam Driver primetio u Panzeru. Onda sam provalio da treba Analog smooth staviti na 0 i sada je super. Komande reaguju trenutno tako da je kontrola odlicna. Elem, jos samo da se ubedim da dam 17E pa da vozim i ostale masine. :boom:

Tako je, LFS zauvek.... a ne tu neka gerijatrija od software-a (D)

Shto ne rekoste da ima in-game trailer :)

Sad ga vido i skinuo, i izgleda da ce dobro biti...mnogo su iseckali scene, pa ne moze bash da se provali previshe, ali delovi sa haubom mnogo podsecaju na Rally masters...kola skakucu bash po putu, i nekako mi sve mnogo lichi na RM...aj samo da to stigne...kazu quarter 02...

Znachi.....rally masters....dobrooo... :mrgreen: !!
Uzecu definitivno to!!
Svideli mi se screenshot-ovi!!

:wave;

Vrh Dno