zekaisapa
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.07.2011
- Poena
- 169
Ma kapisim..![]()
Exactly my point, dear Watson!... He, he, malo sam dosadan:-devil-:
Poslednja izmena:
Ma kapisim..![]()
Exactly my point, dear Watson!... He, he, malo sam dosadan:-devil-:
Za kaznu ponudi coveku P6200 za 160e..![]()
Jednom recju: los.kakav je 7074b 3g kad već hvalite prestigio, treba mi kompletan model zbog posla?
kakav je 7074b 3g kad već hvalite prestigio, treba mi kompletan model zbog posla?
samsung ne volim kao marku, a i naduvana mu je cena preko 150 polovan...
s7 nema funkcionalan 2.3 rom, koliki je to problem? uzeo bih njega jer mi treba veći ekran od mobilnog, mail i office u pokretu i 3g i gps? od aplikacija mi treba firefox (desni klik na netu), kingsoft office (najbolji editor), neki profi mejl koji pamti mejlove u svojoj memoriji, igo zbog putovanja...
Koliko sam video tema glasi "Xpad tableti od 7 i 9 inca"
Ovde za sada najvise postova imaju oni koji pomenute tablete nisu ni videli ni koristili.
Milan R koji je pokrenuo temu se interesovao kakvi su u realnoj upotrebi i da li to sto njemu treba moze da dobije za tih oko 100 evra koliko je spreman da plati (ne od 140-150 pa na vise).
Xpad 91 je za ono sto meni treba i po ceni po kojoj sam ga nabavio vise nego dobar uredjaj.
Napominjem da mi je pri izboru velicina dijagonale bila bitnija od rezolucije(iako je to nekom neshvatljivo) jer ga prevashodno koristim za internet , citanje knjiga kao i skeniranih stripova u jpeg formatu i za to mi radi posao za svaku paru.
U radu je dosta stabilan i uopste ne baguje.
Ekran reaguje dobro na dodir i ni tu nemam nikakvih primedbi.
Na njemu bez problema rade i surf i muzika i filmovi.
Baterija mu traje oko 6 sati.
link sa it sveta od nekog ko je takodje kupio taj uredjaj koji ce ti mozda pomoci.
http://www.itsvet.com/proizvod/xwave-xpad-91/comp_comp_pda/103/757
Za igre koristim kompjuter ,za posao i ozbilniji rad u pokretu imam laptop.Meni tablet sluzi da na brzinu pogledam nesto sa interneta ili kada pred spavanje hocu nesto da procitam a da ne nosam laptop u spavacu sobu.Ponavljam za ono sto meni treba ovo je sasvim dobra kupovina i nisam hteo da placam ni dinara vise(a kamoli 2000-3000 dinara) za nesto sto ima funkcije koje mi nisu potrebne.
Neke informacije sada imas -ukoliko se setis neceg pitaj pa kad stignem proveravam i javljam.
Koliko sam video tema glasi "Xpad tableti od 7 i 9 inca"
Ovde za sada najvise postova imaju oni koji pomenute tablete nisu ni videli ni koristili.
Milan R koji je pokrenuo temu se interesovao kakvi su u realnoj upotrebi i da li to sto njemu treba moze da dobije za tih oko 100 evra koliko je spreman da plati (ne od 140-150 pa na vise).
http://www.itsvet.com/proizvod/xwave-xpad-91/comp_comp_pda/103/757
Ponavljam za ono sto meni treba ovo je sasvim dobra kupovina i nisam hteo da placam ni dinara vise(a kamoli 2000-3000 dinara)
Nema ekran od 9.1" vec samo od 8" a to je razlika od skoro 3cm u dijagonali.Mozda se tebi ne cini mnogo ali meni kome tablet treba samo za internet i citanje knjiga ta 3 cm viska znace vise nego veca rezolucija na ekranu od 8".Tako da za ono sto meni treba dati 2000-3000 vise za 3 cm manji ekran ne radi posao,ali opet tu smo da ti svojim misljenjem pomognemo da se odlucis
To bi bilo tacno kada bi ti 8inčni tableti imali widescreen ekrane.
Ma sve to pisu ljudi sa 2 komentara, i to sve u istoj temi... neko opasno reklamira ove tablete.
Forume pratim duze godina a jedini razlog zbog cega do sada nisam postovao nista jeste sto se uvek , na svakoj temi nadje 2-3 "profesionalna forumasa"koji vise po ceo dan na netu i koji zbog toga smatraju da je njihovo misljenje jedino merodavno a sva ostlala manje vredna.
Ne dao bog da neko protivreci nekom od "profesionalaca" jer odmah padaju prozivke za neki interes koji stoji iza toga i to u tom broju kao da njih neko placa po postavljenom postu .
Dakle da odgovorim (iako sam to vec napisao u prvom postu) uredjaj Xpad 91 (a to je naslov teme ne prestigio ili bilo sta slicno) sam platio 12 600.00 dinara (na akciji preko popusti.rs) sto je oko 110 evra.
Molim "profesionalce" da pronadju nesto sto toliko kosta i ima sve to sto ima i Xpad 91 i da zavrsimo ovu pricu.
Umesto razmene misljena ovo po obicaju postaje prepucavanje i gubi smisao a evo ni momka koji je otvorio temu nema da se javi jer ga je sve ovo verovatno smorilo.
Ne brinite vise necu postovati nista kako ne bi mogli da preko odgovora na moje postove zaradjujete novce.
Eto vam forum pa vas 2-3 mozete da razmenjujete misljenje izmedju sebe koliko god hocete -ukoliko mislite da je to nekom zanimljivo da cita.
moj model je M753 wm8850 genericki kinez u evropi se prodaje kao Goclever tablet T72GPSTV.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari