Šta je novo?

XP2 uz časopis?

Učlanjen(a)
03.07.2002
Poena
690
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 13600K
Matična ploča
DeepCool AK620 White
RAM
64 GB Kingston Fury Renegade DDR4 3600 Mhz
GPU
Gigabyte GeForce 3060Ti Gaming OC 8GB
Storage
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 2 TB, Seagate Firecuda 530 M.2 SSD 2 TBCrucial® MX100 SSD 512 GB, Western Digital, Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 TB
PSU
CHIEFTEC CTG-650C 650W A80 series Full
Monitor
Dell 24"
Mobilni telefon
Samsung A52S
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li se pojavio XP2 na pratećem CD-u nekog domaćeg časopisa? Mnogo mi je komplikovano da dovlačim 250 mega preko modema a automatic update mi ne radi kako treba.
Ako vas ne mrzi, bacite mi PM, da se topic ne pretvori u reklamu.

Bug... najbolji

Calibra 4WD je napisao(la):
Nije Xp2,vec Sp2 for XP u septembarskom broju Digitala :d

Ne znam koji mi je, majke mi:) Bilo je jako kasno:)

Kao sto neko rece u septembarskom izdanju Digital!-a (hmmm... za Zonija: najboljem IT casopisu u EX YU)
Nema u septembarskom izdanju PC Press-a, vec ce verovatno biti u okotobarskom.

Ja odo' po Digita! Iovako sam planirao da ga jednom kupim:)

Ja telefonom i nije mi stiglo, iako smo registrovani i placene licence.

Časopis je super, mada sam ga tek površno prelistao. U kvalitet papira sam se odmah zaljubio. 230 dindži je OK cena s obzirom na to, čim se obogatim počinjem redovno da ga uzimam:)

Inače, ne mogu da instaliram SP2 sa propratnog CD-a, ali mi je bar ukazao na problem zbog kojeg nisam mogao da ga skinem preko automatic update-a - koristim par programčića za izmenu izgleda Windowsa koji moraju da se obrišu pre instalacije. Mada iskreno, instaliraću SP2 tek kada zaista budem morao, ovi problemi sa kompatibilnošću su poprilično veliki. Sreća pa imam Windows98SE koji savršeno šljaka.

Nazad
Vrh Dno