Šta je novo?

xp ???

• Začetnik teme Začetnik teme chowa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

chowa

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
izludjuje me, vjecito neki problemi, ajd sto je usporio, ajd kad ga upalim resetuje se pa se digne i onda ok , ali sad sam ga upalio , pa se sam resetovao i taman mislim sad je ok kad ono opet reset, i prijavi on meni gresku (proslijedim microsoftu) koju je navodno napravio neki progragram koji sam skoro instalirao, i poslije toga gubim mjesece da skontam sta ne valja, mislim da je microsoftova logika *SVI SU KRIVI SAMO MI NISMO* , imate li sta pametno da mi predlozite (prije onoga format c) i kakva su vasa iskustva da nije ko imao slican problem.

ps mislim da konfiguracija nije vazna a os je xp sp1 pro , nisam siguran ali mislim da prije sa xp verzijom bez sp1 nisam imao tih problema , pa prije i tog ocajnickog pokusaja vracanja tog os molim koji savjet.

da li mozda neki drugi os

😕 hvala

Imam XP Pro+ SP1, radi skoro savrseno...
proveri pod 1 da nisi zarajto neki virus jer to hoce da uspori sistem i pravi kojekakva sr****
Ili u krajnjem slucaju niko te ne tera da koristis XP, instaliraj neki drugi OS i gotovo.

Dark Angel je napisao(la):
Imam XP Pro+ SP1, radi skoro savrseno...
proveri pod 1 da nisi zarajto neki virus jer to hoce da uspori sistem i pravi kojekakva sr****
Ili u krajnjem slucaju niko te ne tera da koristis XP, instaliraj neki drugi OS i gotovo.

jel ti ovo tvoj plus ili ima neki XP pro+, ma virusa sam imao trojanca i skino sam ga, a sto se tice drugih os razmisljam i o toj varijanti al jos nisam odustao i interesujeme da li je neko imao slicnih problema, a ako radi kod drugih zasto nebi kod mene

Hm....startuj racunar u safe modu.... (kada ukljucis racunar pritiskaj F8 pa izaberi safe mod)......onda kada se win podigne idi start/run pa kucaj msconfig,pa idi na poslednju stavku (startup)....
Pregledaj sta ti se sve startuje uz windows,i ako ti je nesto sumnjivo iskljuci ga pa probaj....imas tu dosta varijanti......

Probaj i u Services (jedan Tab levo u MSconfig-u) chekiraj Hide All Microsoft Services i prochitaj Twix-ovu poslednju recenicu jos jednom.

Nazad
Vrh Dno