LOWRENCE
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.01.2002
- Poruke
- 159
- Poena
- 619
U XP logovanju...
users acounts -> change the way users log on or off
Kada se ukljuci `Use the welcome screen` a ima samo jedan user na kompu, XP preskoci taj screen odnosno uloguje sam tog jednog usera. Ali kada se iskljuci `Use the welcome screen` onda se dobije ona klasicna poruka kao u win98. Medjutim, jel moze nekako da se namesti kao na Win98, da se tu ukuca samo user bez pass-a prvi put i da onda svaki sledeci put loguje sam ?
Drugo pitanje je, jel moze nekako da se iskljuci ctrl+alt+del, da ta kombinacija nema nikakvu funkciju ? User ima administratorska prava i mora da bude tako..
users acounts -> change the way users log on or off
Kada se ukljuci `Use the welcome screen` a ima samo jedan user na kompu, XP preskoci taj screen odnosno uloguje sam tog jednog usera. Ali kada se iskljuci `Use the welcome screen` onda se dobije ona klasicna poruka kao u win98. Medjutim, jel moze nekako da se namesti kao na Win98, da se tu ukuca samo user bez pass-a prvi put i da onda svaki sledeci put loguje sam ?
Drugo pitanje je, jel moze nekako da se iskljuci ctrl+alt+del, da ta kombinacija nema nikakvu funkciju ? User ima administratorska prava i mora da bude tako..