Wild,sve sam tako uradio i opet si mogao pristupiti bilo kom fajlu na bilo kojoj particiji...Imam virtual ali sam i ranije cackao ovo,ali nije mi trebao tako ogranicen pristup,ali sad su klinci narasli pa znaju nesto... 🙂
Ono sto mozes da odradis i donekle ogranicis pristup je da na posebnu particiju instaliras igre za klince i stavis takve permissions sto si naveo,a ostalima zabranis pristup.Kad sam testirao u virtualu tako je ok,ali u real life ne moze sve da radi jer neke igre "povlace" i sys fajlove a ako je zabranjen (tj,ako su takve dozvole pristupa kao sto si naveo svemu mozes pristupiti "peske") pristup Win particiji nece raditi...
Vidim ja morace cale da pazari komp da bibio miran....
Kao sto rekoh,prso mi zesce Win,i to tako da su nestali User-i i svi podaci vezani za njih,cak i za admina...nikad video ovakvo nesto...pomislih virus,prelistao sa KAV Rescue Disk i nista.Proverio HDD sve ok,cak i memoriju testirao jer je izbacivao memory read error (mada nije u pitanju RAM,al rekoh da proverim...) i tamo sve ok...
I sto je najinteresantnije pokusao sam sa milion Undelete i Data rescue programima da povratim podatke i jednostavno ih nema,totalno zbrisani,i to samo User podaci tipa My Documents i sl,cak ni foldera nije bilo...:trust: