Šta je novo?

XP u svakom slucaju :)

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Sta se dobije kad spojite Windows XP i Office Xp? Glupost na ² 😉 Word iz paketa Office XP je poceo u zadnje vreme da se zestoko 3puje i da radi ko zna sta i da pita ko zna sta iako mu ja nista nisam zadao da radi...Iz mora tj okeana iliti svemira gluposti koje radi Word na Winblowzu XP (pa i doticni produkat iz winblowz familije produktova MSa) je i ova (pogledaj sliku kasce ti se samo)..
Samo mi nije jasno ko mu rekao da bilo sta radi (jer sve vreme sam radio u QuarkXpress-u a i sta je to sto on treba da uradi, ni to ne znam jer to je samo jedan obican doc fajl sa slicicama) i odakle mu ideja da ja nemam dovoljno memorije stvarno mi nije jasno...🙂 Nista ja ne razumem...jedino sto znam je da cu uskoro staviti 2k....bar da se resim jedne gluposti...🙂

Da li si fiksirao velicinu page file-a?

Uuuuuuuuuu

Ne Office Xp i WinXP to neide nikako !
Kod mene kada koristim te dve kombinacije Win poludi skroz. Resetuje jos cesce nego bez njega, provereno Win2000 radi bolje !

Kod mene je sav softver poslednjih verzija (moze mi se 😉 ) pa je tako i sa Office-om i Windows-om. WinXP i OfficeXP mi rade savrseno dobro zajedno, mada nisam instalirao Outlook i Access...

Kod mene radi subper i sa Accessom. Jedino Outlook nisam instalirao iz Office paketa.

delimir je napisao(la):
Kod mene je sav softver poslednjih verzija (moze mi se 😉 ) pa je tako i sa Office-om i Windows-om. WinXP i OfficeXP mi rade savrseno dobro zajedno, mada nisam instalirao Outlook i Access...

Takođe. Do sada je sve radilo k'o sat.

To kUdtiHaEX:

Gledam fajl koji si poslao. Meni je na poslu Corel znao da bude uzrok takvih poruka.

sto se tice samog problema... word bas ne zna najbolje da se snadje sa odredjenim slikama, koji je to format nisam uspeo da saznam ali jede memoriju! imao sam takav problem, i to posle ubacenih skoro 10 slika koje su doooosta bile cropovane i resizovane...

OfficeXP@WindowsXP meni radi odlicno.

Za problem sa nedovoljno memorije koju je prijavio word bih pogledao neke od dokumenata na ms knowledge base (npr.
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q291178 )
A u medjuvremenu bih (kao prvu pomoc) iskljucio "alow background saves" i "Save autorecovery info every..." pod Tools>Options>Save

Po poravilu, OS-ima i velikim programskim svitama, treba vremana da sazru. W2K za koje mnogi kazu da je najstabilniji..., je doziveo 2 service pack-a.
Za Office XP je poznato da bi trebalo instalirati SP1 (i ostale update-ove koji zahtevaju prisustvo sp1). I bez njih, meni officeXP radi bez problema. Kao i WindowsXP.

Nazad
Vrh Dno