Šta je novo?

XP-SP2Beta

-Nenad-

Čuven
Učlanjen(a)
26.10.2003
Poena
619
XP-SP2Beta build255
Da li da skinem
http://wxpsp2.windowsupdate.microsoft.com/isapi/pstream3.dll/wxp/WindowsXP-SP2-x86fre-USA-2055.psf
ili
xpsp2-express.exe

Prvi je tezak oko 380mb a drugi 3mb koji sam dovlaci potrebne fajlove
kojih ima oko 380mb.

E sad pitanja
1. Skinuo bih ovaj drugi ali posle ne mogu da sacuvam tu instalaciju za kasnije?
2. Ako se odlucim za prvi sta da radim sa extenzijom ".psf"?

P.S. Skidam obicnim 56K modemom tako da bih isao na sigurno

Naravno nista od navedenog. Mnogo puta je vec pisano da te SP2 bete ne treba instalirati. Potrazi sve topic-e o SP2...

Eventualno mozes da pokusas sa AutoPatcherXP, koji dovodi XP na stanje updejta iz januara...ako kod tebe odradi sve kako treba ( posto ponekad zna da zeza - opet, potrazi topic-e o AutoPatcher-u...)

E taj sp2, kako me nerviraju što ga još nema. 🙁

BTW. Kako da podesim WinUpdate da mi ne briše update fajlove iz WUTemp dira kada ih instalira?

Mnogo me nervira taj MS sa tim.

mojo_jojo je napisao(la):
E taj sp2, kako me nerviraju što ga još nema. 🙁

BTW. Kako da podesim WinUpdate da mi ne briše update fajlove iz WUTemp dira kada ih instalira?

Mnogo me nervira taj MS sa tim.

Pa svaki od update-ova mozes skinuti kao poseban fajl,ako ides na read more i dodjes do download strane.Druga stvar,ako vec skidas i instaliras automatski,onda pre nego sto skine poslednji update,prekopiraj sve iz WUTemp-a gde hoces.

Raider je napisao(la):
Pa svaki od update-ova mozes skinuti kao poseban fajl,ako ides na read more i dodjes do download strane.Druga stvar,ako vec skidas i instaliras automatski,onda pre nego sto skine poslednji update,prekopiraj sve iz WUTemp-a gde hoces.

Pa ne visi mi se baš nešto kraj kompa kad radi update. A i šta ćemo kad su mi neke mašine podešene na auto update?

A to skidanje jednog po jednog fajla je smrt, been there done that.

Dakle može li se, ikako, preskočiti to automatsko brisanje iz WUTemp dir-a?

Nazad
Vrh Dno