Šta je novo?

XP SP2 + Winamp Problem

studiovpc

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2003
Poena
650
Pazi sad vamo problem Kad god pokrenem Winamp pod XP-om sa SP2 restartuje mi se komp, by the way nije do drivera za muzicku ili tako nekih stvari ali ne znam sta je, pomagajte! Winamp je 5.x nebitno koji jer sam probao bilo koji iz serije 5 i ne rade. Da napomenem komp ako je mozda nesto do toga ASUS A7V880 (najnoviji bios), Sempron 2400, FX5700, muzicka je SoundMAX integrisana, modem intel 536ep, 512 kingston dual channel, 120 maxtor, nec nd-3520a, msi combo x52p i to mu je odprilike sve. Od nedavno je poceo da pravi ovaj problem i ne pomaze ni reinstaliranje sistema, a sto se tice ostalih playera normalno pustaju mp3. Ako neko zna sta je neka javi

Treba samo da kazes da li ti se to dogadja pri pustanju pesme ili pri samom startovaju winampa.
Ako mozes samo da ga startujes prbaj sledece:

Options -> Prefereces -> Output pa proveri sta ti stoji kao output. Trebalo bi da ti stoji Direct sound, ali ako tebi to vec stoji probaj ipak promenis na neki drugi output da vidi da li ce pomoci..

Ma problem je sto to radi samo pod SP2 na samom startovanju winampa ali sad sam vratio sp1 i desava mi se da mi se resetuje komp sam od sebe, pocinjem debelo da sumnjam na napajanje i menjam ga za neki dan 100% je ono imao sam ovakav isti problem sa resetovanjem na drugoj konfiguraciji i kad sam ubacio drugo napajanje kao da je drugi komp

Nazad
Vrh Dno