Šta je novo?

xp, sp2 i zamrzavanje

jel si imao SP2 kao exe ili si isao slipstrim?

pitam te zato sto sam ja imao gadna zamrzavanja sistema koja nikada do tada nisam imao i to nakon sp2. sp2 sam instalirao upravo pereko exe fajla.
nakon toga ortak me ubedjivao da nije isto ako se ide sa neta i preko exe fajla i ja nisam mogao da verujem! posle toga isao sam preko interneta da updejtujem i sada ta ista masina sa ovako instaliranim sp2 radi savrseno. cudno ali istinito. dakle ako iimas neku iole brzu konekciju probaj preko neta...

PS nije mi bas jasno sta si mislio kad si rekao "napravio sam ja svoj slipstrim"

Makni iz star-up-a par programa i probaj ponovo

Broz je napisao(la):
pitam te zato sto sam ja imao gadna zamrzavanja sistema koja nikada do tada nisam imao i to nakon sp2. sp2 sam instalirao upravo pereko exe fajla.
nakon toga ortak me ubedjivao da nije isto ako se ide sa neta i preko exe fajla i ja nisam mogao da verujem! posle toga isao sam preko interneta da updejtujem i sada ta ista masina sa ovako instaliranim sp2 radi savrseno. cudno ali istinito. dakle ako iimas neku iole brzu konekciju probaj preko neta...

PS nije mi bas jasno sta si mislio kad si rekao "napravio sam ja svoj slipstrim"
Dobri moj Josipe, kakve to ima veze ?

milanv je napisao(la):
Dobri moj Josipe, kakve to ima veze ?

Ako me secanje dobro sluzi, ima 🙂
Ovi iz ms-a su sami rekli da je bolje updatovati preko neta, jer ce biti updatovano samo ono sta treba, nije sve isto za svaki komp, dok je u taj .exe fajl sve spakovano.

Ja sam imao gadnih problema kad sam na cist xp sa sp1 instalirao sp2 skinut sa neta. Sistem nije mogao posteno da se podigne, uvek je zamrzavao pre nego sto izbaci desktop. Instalirao sam 2 puta tako sve ispocetka za slucaj da sam instalirao nesto pogresno i oba puta se isto desavalo. Posle toga sam uzeo xp sa integrisanim sp2 i od tada radi bez greske

Eto, zato sam i glasao tamo za opciju "XP sa integrisan SP2". To furam josh od 9. avgusta kada je i izasao SP2 do dan-danas bez frke, bez FW-a, bex AV-a i radi cool verovali ili ne
djsmile.gif

I ja sam slipstrimovao SP2 i instalirao ga. Na jednom računaru mi se Win zamrzava kod dial-up konekcije - zakuca se na jedno 2-3 min i onda nastavi da radi regularno!?
Ne dešava se neposredno po konektovanju, već bilo kada. Inače firewall je isključen. Nisam mnogo experimentisao, već sam lepo vratio SP1 koji radi OK.
Na drugim računarima slipstrimovani SP2 radi bez problema.

To nije ništa čudno, navikao sam već, Microsoft...

ne znam bas tacno da li je bilo 10x ali bilo je dosta puta. nemam ja konekciju ali imam na poslu🙂

sanel_nbg22 je napisao(la):
kakvu ti koneciju imas kad si 10x skidao sp2 🙂

Pa ako ON nema brzu vezu ja ne znam ko je ima :smash:

Ja sam na tri masine instalirao sp2 sa digital! diska i apsolutno nikakvih problema nisam imao. Na mojoj masini je pri pokretanju word-a zatrazio office disk, "dopunio" se i radi bez ikakvih problema. Dve masine su nforce2 a jedna kt400.

Nazad
Vrh Dno