Šta je novo?

XP sa SP-2

Dare

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2003
Poena
601
Pomoc, Instalirao sam Win XP sa Service Packom 2 RC 02 i radi mi mnogo bolje nego standardni ali me buni sto na oficijalnom sajtu Microsofta postoji samo SP-1, pa me interesuje da li neko zna o cemu se radi

Dare je napisao(la):
Pomoc, Instalirao sam Win XP sa Service Packom 2 RC 02 i radi mi mnogo bolje nego standardni ali me buni sto na oficijalnom sajtu Microsofta postoji samo SP-1, pa me interesuje da li neko zna o cemu se radi

gde si to iskopao? ja sam skinuo samo neke patchove sa win update-om i njih mi prijavljuje kao SP2, ali nigde ceo "komplet nisam nasao"

Dobio sam od drugara disk, tako da neznam o cemu se tacno radi cak nema nemora da se aktivira, ali na njemu pise Service Pack 2 RC 2.2 sad neznam da li je to pach

RC znaci Release Candidate sto znaci da nije finalna verzija. Znaci nije patch nego neka predfinalna verzija SP2.

I sta planiraju da poprave u SP2 ?

Opet neka nasa budzenja...

kUdtiHaEX je napisao(la):
Opet neka nasa budzenja...
Kao sto su nasi "dragi" pirati (kojih vise nema, na povrsini barem...) prodavali 2000 SP4...

Kako da vidim koji je SP instaliran?
Ja znam da sam instalirao SP1, ali...

nisu nasa budzenja vec je to moglo da se skine sa neta...

nemojte ljudi nikada stavljati release candidate pogotovo kad to nije od MS-a

Kod mene nema u add/remove nikakvih obavestenja o hotfix-evima. Jedino desktopu i pri pokretanju Win XP piser Test only itd. SP-2 RC 2.2 ali se to skine uz neki programcic. A u System mi pise SP-2

Vrh Dno