Šta je novo?

XP reinstall + messengers

miloshz

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2005
Poena
310
ukoliko se pregazi postojeca instalacija XP SP2, da li se moraju reinstalirai messengers [skype, MSN, ICQ i yahoo] i ponovo ukucavati login/password ili sve ostaje netaknuo? takodje, da li ce to poremetiti/obrisati history navedenih?

muchas gracias,
m. 😉

edit: znaci, rdi se install preko postojeceg... bez brianja i format.
edit2: ****m ti win! moras biti mesavina inzhinjera i vracha da bi ti komp radio.

Poslednja izmena:
edit2: ****m ti win! moras biti mesavina inzhinjera i vracha da bi ti komp radio.
pa, zašto ne koristiš neki drugi operativni sistem? pored toliko OSova, od kojih su mnogi i free, ne razumem zašto se patiš sa Win-om

btw, ja ne bih preporučio instalaciju Win bez formatiranja...

Mislim da ce ti i u tom slucaju obrisati sve (ako su ti programi drzali podatke u registryju, a verovatno jesu)
A sto se tice messengera, tu je stvarno smesna situacija treba instalirati 10 programa i svi su slicni, ali ipak drugaciji. Na linuxu lepo imas jedan za sve 🙂

Poslednja izmena:
ja sam to jednom probao, znatizelje radi, bar nesto slicno,
naime sva podesavanja sto su se ticala programa
adobe, corel auto cad i svi ostali prog.
su ostali kao i pre gazenja
e sad za tvoj slucaj ne mogu da tvrdim,
ali windows je posle toga radio uzasno sporo,
tako da, kao sto zoni rece, bez formata nema zanata 🙂

gracias a todos! super ste, nema shta. 😉

ma sredicu ja posle format, naravno. sad samo da backupujem podatke.

linux? jel' ima ozbiljnog dizajn softvera? ne! 🙁

linux? jel' ima ozbiljnog dizajn softvera? ne! 🙁

Ako mislis na graficki dizajn onda je odgovor ne. Vredan pomena*** je jedino gimp koji nije los, ali je daleko od photoshopa...

*** Od programa koje ja znam

Mada sve cesce se pominju programi tipa wine i crossoffice koji pokrecu win programe pod linuxom. Mozda neko cak ubedi adobe (ako smeju od Micro$ofta) i slicne da izdaju verzije za linux, ko zna... Mislim da bi imali profita, koristili bi ga ljudi i na linuxu. Meni je kde dosta udobniji od windows okruzenja, smatram da ima jos takvih ljudi...

Nazad
Vrh Dno