Šta je novo?

Xp puca k'o lud

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Vec duze vreme ne instaliram office jer mi ne treba nizashta ali juche sam kevi morao da radim neke kilometarske prorachune i tabele pa ajde reko da ga instaliram...Prvih "pet shest kilometara" tabela je proshlo OK ali onda je odjednom pocheo da kochi kao blesav...Znachi radim i od jednom mi muzika zakuje zajedno sa celim kompom...Posle je tako bilo bar jedno 5-6 puta...Provereio sam temperaturu procesora jer reko mozda je vooler stao 😀 (nikad se nezna) ali nishta (50)...I nekako sam ja to zavrshio i sad je sve OK-jer ne koristim vish office...Ali ne mogu da verujem, jer stvarno kakva muchenja prezivljava moja mashina a da pukne od jebenog OFFICE-a...Jeste da je moju konfu "malo pojelo vreme ali stvarno josh uvek extra radi":
Asus a7v133c ; duron 700@933 (133 magistrala) ; 512 Mb NCP ; Ibm GXP120 60 Gb ; Orao mx400 32Mb+tv out ; i imam josh 4 kartice (PCI) i to TV tjuner ; muzichku SCSI i modem (da ne navodim sad koji su)...E mozda je stvar hardware-a a mozda postoje i neke zakrpe ali ne znam ...
Samo znam da ovo puca ko lido uz office...E da u pitanju je office XP kao i windows...
Help me

ReGhostuj XP ili preinstaliraj preko ovog, i vidi da li pomaze.. ako ne, instaliraj ponovo, pa onda samo cepni Office 2000. Ja nikada nisam presao na OXP, pogotovo kada sam video sta je ortakinji uradio sa kompom i to Dell Notebook-om, sa legalnim XP-om i legalnim Officeom... Onda sam joj instalirao ponovo XP, i stavio moj kinez Office 2k i radi ko zmay!

BTW, Dell je bio P4 na 1.6, 320MB RAM-a, 20GB disk, ako se secam i 14.1 ekran...! Ima i Canon S30, ali necu vam reci gde riba zivi 🙂 😀

E pazi ghost-ovao sam system chim sam video shta se deshava i ponovo stavio office (nije u sklopu gho fajla jer ga kao shto rekoh i ne koristim bash previshe) i opet je ucao...Inache sad sam primetio da mi i DIV-X na pola ukochi pa u toku filma 2-3 puta moram da resetujem komp...BEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAK...ali shta da se radi...Mozda postoji mogucnost da ghost nije neshto lepo odradio pa cu morati opet da instaliram win i sve jovo nanovo pa da onda napravim novi *.gho fajl...BEDAK 🙁

Ma ne verujem da je do ghosta.. ako je prijavio da je dump completed succesfully i da je isto uspesno kreiran, onda je ok... Nego, jel si probao sa Ofisom 2k?

byMaX je napisao(la):
Ma ne verujem da je do ghosta.. ako je prijavio da je dump completed succesfully i da je isto uspesno kreiran, onda je ok... Nego, jel si probao sa Ofisom 2k?

Probao sam i sve je OK...zavrshio sam kevi sve shto sam imao samo mi josh uvek nije jasno zashto puca...Sad je sve Ok a uredio sam ceo COMPLETE i napravio novi *.gho fajl...Hvala...cheers

Genghis Khan je napisao(la):
Probao sam i sve je OK...zavrshio sam kevi sve shto sam imao samo mi josh uvek nije jasno zashto puca...Sad je sve Ok a uredio sam ceo COMPLETE i napravio novi *.gho fajl...Hvala...cheers
Ne bih da se pravim pametan ali su se neki serviseri zalili na xp+ghost,tako da nisi prvi.
odradis cistu instalaciju ili probas da pre pravljenja ghosta uradis sysprep.
imas ga na xp cdu u arhivi deploy.cab a imas i uputstvo.
jedini problem je sto ces morati hard da prebacis u drugi comp pa da uradis image.

Nazad
Vrh Dno