Genghis Khan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.03.2001
- Poena
- 680
Vec duze vreme ne instaliram office jer mi ne treba nizashta ali juche sam kevi morao da radim neke kilometarske prorachune i tabele pa ajde reko da ga instaliram...Prvih "pet shest kilometara" tabela je proshlo OK ali onda je odjednom pocheo da kochi kao blesav...Znachi radim i od jednom mi muzika zakuje zajedno sa celim kompom...Posle je tako bilo bar jedno 5-6 puta...Provereio sam temperaturu procesora jer reko mozda je vooler stao 😀 (nikad se nezna) ali nishta (50)...I nekako sam ja to zavrshio i sad je sve OK-jer ne koristim vish office...Ali ne mogu da verujem, jer stvarno kakva muchenja prezivljava moja mashina a da pukne od jebenog OFFICE-a...Jeste da je moju konfu "malo pojelo vreme ali stvarno josh uvek extra radi":
Asus a7v133c ; duron 700@933 (133 magistrala) ; 512 Mb NCP ; Ibm GXP120 60 Gb ; Orao mx400 32Mb+tv out ; i imam josh 4 kartice (PCI) i to TV tjuner ; muzichku SCSI i modem (da ne navodim sad koji su)...E mozda je stvar hardware-a a mozda postoje i neke zakrpe ali ne znam ...
Samo znam da ovo puca ko lido uz office...E da u pitanju je office XP kao i windows...
Help me
Asus a7v133c ; duron 700@933 (133 magistrala) ; 512 Mb NCP ; Ibm GXP120 60 Gb ; Orao mx400 32Mb+tv out ; i imam josh 4 kartice (PCI) i to TV tjuner ; muzichku SCSI i modem (da ne navodim sad koji su)...E mozda je stvar hardware-a a mozda postoje i neke zakrpe ali ne znam ...
Samo znam da ovo puca ko lido uz office...E da u pitanju je office XP kao i windows...
Help me