HAL je napisao(la):Jesi li probao ovaj
FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8
MadDog je napisao(la):Ko je uopste doneo taj FCKGW ?
chij je to nije mi jasno ....
mora da je neko kupio taj windows zar ga nisu uhapsili ??
Probaj ovo :Zombi je napisao(la):I ove vase sam probao i nish![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta sad da radim, od ovolikih meni nece ni jedan![]()
MadDog je napisao(la):e, a u cemu su prednosti SP1 ?
toliko mega downloada a jedino shto sam dobio ( primetno ) je onaj
set program access and defaults
sta je josh novo u SP1 ?
drapin je napisao(la):Prvo, uzmi XP koji "sav normalan svet"upotrebljava. Drugo, ako i on pravi probleme, ustanovi zasto ih pravi - moze biti i da je nesto hardverski. Trece, kad stabilizujes sistem menjaj kljuc za neki koji nije na cnoj listi. Cetvrto, instaliraj SP1.
Iz zalosnih iskustava ljudi koji su posto poto hteli da koriste XP Home, naucili smo (uglavnom sviZombi je napisao(la):a aj ako imate neki krek za win dajte mi ili tako nesto...
Ma OK, ali ocigledno nemas Corporate kad ti trazi aktivaciju za 30 dana ! (barem si tako rekao u svom prvom postu)Zombi je napisao(la):ma imam xp-prO!
DS9 je napisao(la):Ovo nisam znao. Dakle, slicno kao sto nero (standard) 5.5.10.0 sa unosenjem kljuca 15038-18233-28457-38182-9062 postaje enterprise edition.
Da li se onda u Corporate varijanti XP-a otvaraju neke novije opcije kojih nema u xp-pro.
Koliko se ja secam Corporate je u stvari Pro verzija u kojoj je vec odradjen onaj patch, to jest crack da se iskljuci aktivacija na istu foru kao sto moze da se integrise SP1 u instalaciju.Alexandar je napisao(la):Razlika izmedju PRO i Corporate verzije windows xp-a je samo u kljucu.
Crni je napisao(la):Koliko se ja secam Corporate je u stvari Pro verzija u kojoj je vec odradjen onaj patch, to jest crack da se iskljuci aktivacija na istu foru kao sto moze da se integrise SP1 u instalaciju.
Alexandar je napisao(la):Nisi pratio ranije rasprave, ali nisi u pravu. Jedina razlika je samo u kljucu, dakle nema nikakve crack verzije. Izgenerisi neki validan kluc sa xp key generatorom pa probaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari