Šta je novo?

XP posle SP1????

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Dajte utiske ( mada je malo vremena proshlo ) o sistemu XP sa sp1....
Hocu da znam da li je bar priblizzan kao ovaj "moj" Win2K SP3.

Nisam primetio nikakve znacajne razlike izmedju starog i stanja posle instalacije sp1. I dalje radi kako treba.

Za sad sve stabilno radi ,jedino u windows direktorijumu ima 270MB vise .
Probacu da obrisem to ...

To je rezervna kopija starog sistema, za slucaj da zelis da deinstaliras SP1

Alexandar je napisao(la):
To je rezervna kopija starog sistema, za slucaj da zelis da deinstaliras SP1
Koliko sam video postoji opcija prilikom instalacije gde se bira da li da pravi taj backup ili ne.

Meni Win direktorijum nije znacajno veci (isti slobodan prostor pre i kasnije)... Windows radi bolje... (Live vise ne zeza (ponekad mi se zvucnici ubaguju pa moram da stavim da imam 4 zvucnika, pa da vrnem na 5.1 i onda prorade svih 5), a sada to vise ne moram da radim). Problem sa ISDN-om je izgleda NESTAO!!! I ovako, windows nesto bolje radi sa starim office-om (imam originalni Office 2000 pa mi se ne menja na OfficeXP)

Da, da ...

Matthias je napisao(la):
Odlican twek guide, ali meni nazalost nije pomoglo da resim problem sa switch identity kod O.Expressa posle instalacije SP1 🙁

Da ne procitah ovo ne bi ni znao da i ja imam isti problem 🙁
Krenem na Switch Identity, odradim posao, vratim se na Main Identity i tek onda ukapiram da nisam mrdnuo dalje od pocetka, jer sam non-stop bio u main-u 😛
Ako, nekako dodjesh do resenja javi :wave; , a i ja cu, takodje.

Poz,

BRocko

Da ukljucen je, ali samo za DirectX aplikacije, ne i za OpenGL

Ja ga josh uvek skidam...🙂 mada ne ocekuj nista EXTRA i SPEKTAKULARNO ipak je to samo josh jedan sp za windows...

Mislim da ipak ostaje da je Win2k SP3 najpouzdanije reshenje....

Da li neko zna da li je u Win XP SP1 ukljucen i IE 6.0 SP1? Ako nije mozda je ovo resenje u vezi switch identity-a. Aj' sa' cu da pogledam malo registry, pa da vidim jel' moze nesto da se uradi.

Ocajno trazim ali nisam jos nasao resenje. Gledao sam i registry ali nista nisam nasao. A dotle sam uradio sledece: udjes u
Switch Identities-->Manage Identities-->Use this identity when starting a program i ovo iskljucis. Sada svaki put kada pokrenes Outlook biras u koji ces Identity. Dok ne nadjemo leka za ovaj problem ovo ce posluziti.

Alexandar je napisao(la):
Da li neko zna da li je u Win XP SP1 ukljucen i IE 6.0 SP1? Ako nije mozda je ovo resenje u vezi switch identity-a. Aj' sa' cu da pogledam malo registry, pa da vidim jel' moze nesto da se uradi.

Trebalo bi da je ukljucen posto u About boxu pise Update Versions:SP1.

Nazad
Vrh Dno