Šta je novo?

XP-Pomagajte!!!

joskaananas

Čuven
Učlanjen(a)
28.03.2004
Poena
619
Kada krenem da instaliram XP(da upgradujem 98) ukucam cd key i sve ostalo uradim kako treba.Preskocim updejtovanje sa interneta kad ono odjednom se pojavi:SETUP WAS UNABLE TO BILD A LIST OF FILES TO BE COPY.SETUP WILL NOW EXIT.E ,posto se ovo desava vec zilioniti put ja sam izgubio zivce.
NAPOMENA:vec sam jednom uspeo da instaliram XP sa tog istog CD-a ali sam nesto probavao pa sam ga izbrisao

joskaananas je napisao(la):
Kada krenem da instaliram XP(da upgradujem 98) ukucam cd key i sve ostalo uradim kako treba.Preskocim updejtovanje sa interneta kad ono odjednom se pojavi:SETUP WAS UNABLE TO BILD A LIST OF FILES TO BE COPY.SETUP WILL NOW EXIT.E ,posto se ovo desava vec zilioniti put ja sam izgubio zivce.
NAPOMENA:vec sam jednom uspeo da instaliram XP sa tog istog CD-a ali sam nesto probavao pa sam ga izbrisao

Moj savet, kad nesto nece, onda to radis iz korena, formatiraj pa instaliraj XP, drukcije nema leba:D

Slažem se sa prethodnicima. Ako i tada imaš isti problem, onda ti hardver nije ispravan...
A savet da rešiš postojeći problem...
Vrlo je moguće da ti IDE kabl nije Ultra ATA (80-žičani), pa zato imaš problema. Proveri to , jer se meni dešavalo slično na nekoliko računara...Danas prodaju IDE kablove koji su 40 žičani, i sa njima računar može da ide u najviše UDMA 2 mod...A sada se verovatno pitaš kakve to veze ima sa XP-om...E, pa ima. Lično sam se uverio. Dovoljno je da je ovaj zadnje pomenuti kabl prikačen, i XP hoće da brlja, i "ne želi" da se instalira...

Nazad
Vrh Dno