Šta je novo?

XP pa LINUX HITNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tiki

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2003
Poena
604
POMOC!!!!!!!!!!!
Instalirao sam linux mandrake 10.1 instalacij je prosla ok napravio sam particiju samo za linux i sve ostalo po propisaim(inace sa tih diskova je odradjnoe ranije jos 5 instalacija pod istim uslovima xp pa linux...). Stavio sam da se butuje sa flopy-ija ali kada sam ukljucio comp i pokusao da dignem xp zapucao se comp i nije vise bilo sanse da se sta pomogne radio sam repair reinstal pravio boot diskete i na kraju sam odradio iz konzole fix mbs i umesto da sredi MBS nisam moga ni linux da podignem. Zatim sam uradio ponovnu instalciju xp ali nije mogao da odradi posto je javio problem sa master boot sektorom.Zatim sam pokusao sa 98-com koja je videla c kao ceo hard i isti formatirala kao slag na tortu i isto nije mogla da se instalira sbog MBS. Na kraju sam digao sistem sa diskete i u konzoli izbrisao sve particije i formatirao ceo hard. Sada je instalacija XP-prosla normalno pa sam onda probao ponovo linux dok je xp jos svez i desila se ista prica.Sada sam na linuxu a xp mi treba pod hitno da odradim neke kodove u borlandBilderu za fax .........................
AKO NEKO ZNA BILO KAKAV SAVET NEK POMAZE(inace treba mi i linux posto treba da dignem neki server na njemu) :smash: :smash: :mad: :mad: :smackbum:

Poslednja izmena:
Iz repair console XP-a
Fix boot
Fix MBR

treba da vrati XP u stao stanje. Zatim pokreni instalaciju Linux-a i izaberi samo LILO config.

Poslednja izmena:
Koristi Search covece...

Nazad
Vrh Dno