Da li neko moze ovde da okaci xp na srskom latinica, ovde mozete ovde skinuti http://www.microsoft.com/downloads/...f9-79c4-4625-a07a-0cc1b341be7c&displaylang=sr meni izbacuje da nemogu skinuti pa ako bi neko bio ljubazan
Dali se pise zajedno![]()
Da li se pise odvojeno. Pa fajl je 5.7mb mislim da nije veliki.
Dali se pishe zajedno jedino ako je rech o Salvadoru.,)
ili ?Proverio sam i u pravu ste, dali se zaista pise spojeno :S:
Pravopis je napisao(la):Растављено се пишу:
а) речца не у одричним облицима глагола, на пример: не знам, не верују, не долазимо, не питај, не може; изузетак су одрични глаголи нећу, немам, немој, нисам;
б) одричне заменице нико, ништа, никоји, ничији, никакав кад се употребљавају с предлогом, на пример: ни за кога, ни са ким, ни у чијем, ни пред каквим, ни за којим;
в) речца ли уз глаголе у упитним реченицама, нпр. Хоћеш ли доћи? Верујеш ли ми? Знаш ли то? и у упитним реченицама са да, на пример: Да ли би ми помогла? Да ли имаш новца?
Catch 22 je napisao(la):Da raščistimo prvo sa nekim predrasudama...
Učio se engleski u našim školama i na fakultetima i pre nego što si se ti rodio...![]()
Catch 22 je napisao(la):Pošto danas niko više ne čita knjige, nepoznavanje maternjeg jezika i pravopisa među mlađim svetom postalo je alarmantno.
Procenat nepismenih ljudi u Srbiji je danas veći nego pre 20 godina.
Catch 22 je napisao(la):"Korišćenje računara" se kod većine mladih ljudi svodi na besomučno igranje igrica i ciklično rušenje / instaliranje sistema svakih par meseci...
Catch 22 je napisao(la):U vreme kada su tebe roditelji vodili u zabavište neko je koristio DOS i Clipper na 286 računaru...
Internet je samo malo mlađi od tebe...
"Kompjuter" je moje godište...
Pa kad skoro i da nemaju drugog izbora, jer jedino tako mogu i da kupe Win (u Nemačkoj na nemačkom, u Francuskoj na francuskom...)Inace stranci uglavnom furaju Win na maternjem, (Nemci na nemackom i sl).
Stvar navike, da se odmah stavi na srpskom bilo bi vam cudno na engleskom, kada bi probali posle par godina.
Inace stranci uglavnom furaju Win na maternjem, (Nemci na nemackom i sl).
I kada se instalira igra ima da se odabera na kom jeziku hocemo interfejs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari