Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Negde sam citao pre da to nije moguce (trazilm gde sam to procitao ali ne mogu da nadjem). . mora da padne reinstall. Mozda neko zna nesto vise .. good luck
..... izgubicu onda originalni windows, posto ga nemam na disku.... da li je moguce da se nekako registruje nov (engleski) winXP, a da mi se poklopi serijski sa winXP nalepnicom na kompu? 🙂
Mozes li me uputiti na adresu gde mogu da procitam kako se to radi? I da li bi se nakon promene serijskog broja moglo nekako utvrditi da je windows promenjen?
Takodje me interesuje, posto je legalan Win bio instaliran (na nemackom), da li bi mi MS podrska u Bg-u dala kljuc pri novoj instalaciji (engleskog) WinXP-a?
Ne!
Zvao sam kancelariju MS-a u BG-u pre godinu dana u vezi "prebacivanja" WinXP Home sa italijanskog na engleski (legalan, naravno) i rekoše mi da ne može! :S:
Pa sto ti toliko smeta nemacki? Instaliraj na masinu koja mora da se "pazi da je legalna" taj orig. na nemackom i ostale programe na engleskom. Podesi jedared masinu i to je to. Jedino ako neces svaki dan da se drndas s podesavanjima pa ti to smeta...