Šta je novo?

XP language pack problem...

• Začetnik teme Začetnik teme Joy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Joy

Čuven
Učlanjen(a)
18.11.2005
Poena
620
Zna li neko da li moze da se "nabaci" engleski interfejs na nemackoj verziji WinXP Home Edition?

Negde sam citao pre da to nije moguce (trazilm gde sam to procitao ali ne mogu da nadjem). . mora da padne reinstall. Mozda neko zna nesto vise .. good luck

Bilo je dosta threadova u vezi toga. Moraš da reinstaliraš sistem.

Da li moze da se instalira language pack srpski na engleski XP SP2 ili mora da bude SP1?

..... izgubicu onda originalni windows, posto ga nemam na disku.... da li je moguce da se nekako registruje nov (engleski) winXP, a da mi se poklopi serijski sa winXP nalepnicom na kompu? 🙂

Moguca je zamena serijskog broja nakon instalacije windowsa....

Mozes li me uputiti na adresu gde mogu da procitam kako se to radi? I da li bi se nakon promene serijskog broja moglo nekako utvrditi da je windows promenjen?

Takodje me interesuje, posto je legalan Win bio instaliran (na nemackom), da li bi mi MS podrska u Bg-u dala kljuc pri novoj instalaciji (engleskog) WinXP-a?

Ne!
Zvao sam kancelariju MS-a u BG-u pre godinu dana u vezi "prebacivanja" WinXP Home sa italijanskog na engleski (legalan, naravno) i rekoše mi da ne može! :S:

Poslednja izmena:
Pa sto ti toliko smeta nemacki? Instaliraj na masinu koja mora da se "pazi da je legalna" taj orig. na nemackom i ostale programe na engleskom. Podesi jedared masinu i to je to. Jedino ako neces svaki dan da se drndas s podesavanjima pa ti to smeta...

Nazad
Vrh Dno