Šta je novo?

XP i task manager

mikac79

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
619
Da li moze nekako da se podesi da se prilikom svakog dizanja sistema u tray-u nalazi task manager?

PA prvo, koji OS imas...ukoliko imas 98 ili XP, pisi msconfig u run-u pa na kartici startup postavi taskmgr.exe....e, ako imas 2000, stavr je malo komplikovanija....kucaj poledit u run-u, konektuj se na svoj komp kao sistemski user, idi na local computer, system, run, show: pa dodaj istu komandu: taskmgr.exe
MNozes, naravno, uvjer i preko regedt32: software/micorosoft/windows/currentversion/run pa postavi opet isto
Poz

Sta li ce ti to?

Uostalom imas na desni klik na sat u treju, task manager...

ma

odradio sam to i sve je ok, samo sto se neki put digne u tray-u a neki put ne

Stavis shortcut od Taskmgr u StartUp folder. Podesis je na run minimized, a u opcijama Task managera ukljucis opciju - Hide when minimized. Svaki put ces ga imati u sys tray-u posle dizanja sistema.

pop je napisao(la):
Stavis shortcut od Taskmgr u StartUp folder. Podesis je na run minimized, a u opcijama Task managera ukljucis opciju - Hide when minimized. Svaki put ces ga imati u sys tray-u posle dizanja sistema.

kao sto rekoh to sam vec uradio ali neki put se digne u tray-u a neki put ne

mikac79 je napisao(la):
...kao sto rekoh to sam vec uradio ali neki put se digne u tray-u a neki put ne

Hm, meni tako stoji na poslu vec godinu dana i to se ne desava. Doduse, u pitanje je Win2k sto ne bi trebalo da ima veze.

pop je napisao(la):
...

Hm, meni tako stoji na poslu vec godinu dana i to se ne desava. Doduse, u pitanje je Win2k sto ne bi trebalo da ima veze.

pa verovatno da ima

Nazad
Vrh Dno