Šta je novo?

XP i system restore

Borko

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2001
Poena
630
Da li neko zna gde se na disku smaštaju restore points ?. Kako da vidim koliko je prostora na disku do sada potrošeno za to ?
Neću samo zbog toga da stavljam Win comander, a kad uključim prikazivanje sistemskih, hiden i protected OS foldera i fileova opet ne vidim gde su Restore points. Vidim sam u rootu System Volume information kao folder, ali javi "access deined" i sa admin. nalogom ?

Taj loodi System Volume information ume da se napuni i po 1.5GB ali je system restore stvarno savrshen dodatak jednom Win OS-u:D
Nije ni Bili sisao vesla :p :p

Borko je napisao(la):
Da li neko zna gde se na disku smaštaju restore points ?. Kako da vidim koliko je prostora na disku do sada potrošeno za to ?
Neću samo zbog toga da stavljam Win comander, a kad uključim prikazivanje sistemskih, hiden i protected OS foldera i fileova opet ne vidim gde su Restore points. Vidim sam u rootu System Volume information kao folder, ali javi "access deined" i sa admin. nalogom ?

bla bla bla

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q309531

Borko je napisao(la):

iskljuci restore u control panelu/system pa ce ti dati da brishesh pomenuti direktorijum(a mozes da pojedinacno brishesh samo pojedinacne restore points - razlikujesh ih po datumu kreiranja) - inache za svaki disk/particiju postoji u rootu istog poseban restore dir.

U Disk Cleanup-u mezete da obrisete sve restere points-e osim najnovijeg.Odete u More options i kliknete Clean up za System restore!!!
Veoma korisno!!!;)

Nazad
Vrh Dno