Šta je novo?

XP i SP1 ... pomoc !

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam SP1 , ali ga iz "dobro poznatih razloga' ne mogu instalirati uz Win XP. Ima li neko iskustva u ovome ili neki link gde je to detaljno objasnjeno.
🙄

pa pisano je ovde na forumu, a mozes naci i na googlu, ima milion linkova. eto jednog jednostavnog odgovora pre nego li moderatori zakljucaju tread 🙂

www.tweaktown.com

Znam da sam obecao da cu ti poslati alatku, ali me mail nesto zeza.

hm... Miroslave,
zahvaljujem na tako nadahnutom odgovoru kao sto je tvoj.
Sreca da na ovom forumu nema mnogo likova poput tebe, jer bi pomoc pojedincu od ovog foruma bila ravna nuli !
Znam ja dobro da se na googlu moze naci resenje ovog problema,
ali nemam nameru da izmisljam toplu vodu ako je to pre mene neko vec izmislio ( uradio ) - a sigurno jeste !
Dakle, zasto lutati i traziti googlom kada je neko to vec odradio na zadovoljavajuci nacin, a nije cinican poput tebe i spreman je pomoci drugima.
Mislim da je to svrhva ovakvog foruma,
a ne cinicne nebuloze poput tvoje.

Ajde sada malo coolirajte i bez grubih reci.
SP1 ne mozes da instaliras jer nemas legalni Win XP, vec si ga instalirao sa ser. brojem sa crne liste MS.

Bilo je zalbi na ovog Miroslava i ranije 😛

Uvek je voleo da maltretira ljude koji traze resenje 156 puta pominjanog problema :mrgreen: Zaista neshvatljivo :banana:

...

E bas sam se pitao kad ce neko da prekoraci granicu... 😉 😀
LM, OptiPlex, malo sam ti editovao post, sorry...

Inace tacno je da se ovakvi thread-ovi u principu odmah brisu ili zatvaraju jer je pravilo foruma da nema trazenja crackova i serijskih brojeva, uputsva za crackovanje ili aktiviranje, i bilo kavih slicnih stvari vezanih za pirateriju.

I Miroslav i narocito SittingCrow su dali sasvim dovoljno informacija ( koje daju coveku mogucnost da se "problem" resi ) a da pri tome nisu rekli ustvari nista tj. nisu prekrsili pravila foruma. A vidim da je i morbius obecao "nesto"... BTW trazenje na Google nije nikakvo kopanje - resenje je obicno u prvih par linkova !

Prema tome zatvaram thread smatrajuci da je receno sve sto je potrebno i da bi predupredio dalja krsenja pravila foruma.

drapin je napisao(la):
E bas sam se pitao kad ce neko da prekoraci granicu... 😉 😀
LM, OptiPlex, malo sam ti editovao post, sorry...

Inace tacno je da se ovakvi thread-ovi u principu odmah brisu ili zatvaraju jer je pravilo foruma da nema trazenja crackova i serijskih brojeva, uputsva za crackovanje ili aktiviranje, i bilo kavih slicnih stvari vezanih za pirateriju.

I Miroslav i narocito SittingCrow su dali sasvim dovoljno informacija ( koje daju coveku mogucnost da se "problem" resi ) a da pri tome nisu rekli ustvari nista tj. nisu prekrsili pravila foruma. A vidim da je i morbius obecao "nesto"... BTW trazenje na Google nije nikakvo kopanje - resenje je obicno u prvih par linkova !

Prema tome zatvaram thread smatrajuci da je receno sve sto je potrebno i da bi predupredio dalja krsenja pravila foruma.

Ako editujes, edituj onda sve postove - psovke niko ne sme da pise bio on Miroslav, OptiPlex ti ili ja. Obrisao sam post koji je napisao Miroslav, jer u njemu nije nista konstruktivno receno (da bih editovao), a pocinje sa psovkama pa kao takav NE MOZE stajati ovde (pa sam ga zato obrisao)

Izvini sto sam postovao u threadu koji si zakljucao, ali thread nije smeo da ostane onakav, da ne daje los primer drugima.

Nazad
Vrh Dno