Šta je novo?

XP i lucent??

MUSTANG

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
649
Da li neko ima drajver za lucent za XP???Pomagajte!!!

Pa trebalo bi da Lucent radi super sa drajverima iz XP-a (tako je barem kod mene). XP ima izuzetnu poršku za hardware. Kako se ispoljava tvoj problem?

Pozove broj i kao da nije pozvao nista.
Dignem slusalicu i cujem da nije nikog pozvao.

Da nisi nesto lose namestio od setovanja?I proveri kabl za telefon.

Ja imam verziju 8.10 i sasvim lepo radi...samo sam imao problema dok nisam skontao da treba da se promeni zemlja....

Veyron je napisao(la):
Ja imam verziju 8.10 i sasvim lepo radi...samo sam imao problema dok nisam skontao da treba da se promeni zemlja....
Kako si to uspeo da instaliras ??? Jel u XP-u ?
Ja sam 8.10 pokusao da istaliram u Me-u i posle toga mi je modem bio totalno mrtav (taj drajver je inace za V.92 standard)

Lucentovi drajveri koje ima XP odlicno rade , ne vidim zasto bi trazio neke druge

Pozove broj i kao da nije pozvao nista.
Dignem slusalicu i cujem da nije nikog pozvao.

E ovo se i meni desilo ali ne znam kako sam namestio...nazalost
Ma samo stavi Italiju ili Nemacku ili Belgiju kao zemlje...i onda malo cackajte...inace meni se na XP-u povezuje na 46.6kbs..nije lose...

E da....zanimam me jel ovaj modem voice?
Nema izlaze za headset pozadi, ali mozda?...

Da i ovaj modem je V92
dobio sam neki programcic uz njega koji moze da ga stavi na cekanje ali mislim da to kod nas ne radi...ili da odbije poziv i slicno...ima onu opciju Caller ID ali nista od toga ne radi kod nas..

Veyron je napisao(la):

E a ja reko odselio si se :D

To je serija modema koja je felericna, ne rade ni sa win ME, probaj trebalo bi da prorade sa Lucent 6.00 driverima

Nazad
Vrh Dno