Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Hm... nakacio kako? Remote desktop?
Anyway, kakve veze ima to sto si zapamtio password sa time sto hoces da se nakacis kao drugi user? Ajde malo elaboriraj, pa mozemo da pricamo dalje
password - bitan je iz razloga sto sa postojecim userom nemam pravo da brisem i pisem po toj masini a sa novim userom imam sva prava
znaci situacija je ovakva - kroz mrezu pristupam nekom racunaru - pita me za user name i password - ja sam uneo tada usera kojeg sam znao - sad sam dobio sifru drugog usera koji ima veca ovlascenja od mene i voleo bih to da primenim ali neznam kako da tom racunaru pristupim posto on me vise i ne pita za usera i password negro koristi onaj koji sam ucukao prilikom prvog logovanja
Hm... pretpostavljam da si pristupao nekim share-ovanim diskovima?
Probaj da ukucas direktnu putanju do foldera koji te interesuje u eksploreru (tipa \\imeracunara\folder ili \ipadresa\folder), mozda te tada pita ponovo za user i pass. Mozes i da probas da odes u Computer management, pa tamo desni klik na Computer management (local) pa connect to another computer i kada probas da se zakacis na taj racunar trebalo bi da te opet pita za prava pristupa.