Šta je novo?

xp device mnager 9600xt

• Začetnik teme Začetnik teme butera
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

butera

Slavan
Učlanjen(a)
09.08.2005
Poena
304
kartica 9600xt td bla bla bla kada se instaliraju driveri katalist 6.4 ili 6.6 u
device menageru xp prijavljuje 9600 series i 9600 series secundary
inace ploca ep nf3 250 8kda3j proc athlon 3000+ memorija 2x512 samsung
xp sp2
kada startujem everest on lepo ocita displej vga 9600xt e sad u cemu je fora da li se inace ti radeoni vide kao 9600 series bez obzira da li su pro ,xt.se ili je to neka greska, na kartici ?????
ako je ovo vec bilo tema ja se izvinjavam moderatorima

Koliko ja znam za sve 9600 (Vanila, SE, Pro i XT) karte ce pisati RADEON 9600 Series, osim ako ne instaliras drivere koji su dosli uz CD koji si dobio uz karticu (mozda), jer npr. ASUS kod svojih karti u ASUS modifikovanim driverima pravi podelu...

hvala puno . i mislio sam da je tako . ngo rekoh sebi davno ko pita neskita
hvala jos jednom

swordfin je napisao(la):
Koliko ja znam za sve 9600 (Vanila, SE, Pro i XT) karte ce pisati RADEON 9600 Series, osim ako ne instaliras drivere koji su dosli uz CD koji si dobio uz karticu (mozda), jer npr. ASUS kod svojih karti u ASUS modifikovanim driverima pravi podelu...
Ja sam imao Asus 9600pro sa instaliranim originalnim drajverima koji su dosli uz karticu i meni je u device manager-u prijavljivao 9600 series i 9600 series secundary, tako da to ti je to 🙂

Potvrdjujem sve gore navedeno.

takodje potvrdjujem gore navedeno😉 .

Neki modovani drajveri (mislim da su DNA u pitanju) su prepoznavali tacnu verziju kartice (bar je to kod mene bio slucaj sa Sapphire 9600XT). Mozes da probas u svakom slucaju.

Nazad
Vrh Dno