Šta je novo?

XP + 3D Probl!!!

boggyman

Čuven
Učlanjen(a)
15.09.2000
Poena
619
LM konfiguracija je sledeca:
GA7VA KT 400
Duron 1.3
256 RAM 333 MHz
Radeon 7500 LE no name
bla, bla... ostalo cenim da nije bitno

ne mogu da pokrenem ni jednu igru, svake igre startuje u prozorcetu...
3d mark kuka da nema DirectX 81 a instaliran je DX9
probao sam sve zive drajvere za radeona i svaki put se desava isto s****. prvi put je startuje normalno a onda se desava opisana stvar.

HHHHEEEELLLLPPPP
jednog dana cu poludeti i oterati ovo ****** na otpadd!!!! boom

Prvo neznam zasto ti treba DX9.0 sa radeonom 7500,ali probaj sledece uninstalt drajvera i control panela ako ga imas pa onda ovom redom obavezno ponovi prvo DX9.0 pa onda instaliraj drajvere mislim da ce ti resiti problem.

pazi, mislim da nema stvari koju nisam probao, pa sam na kraju skinuo DX9 u ocajanju 🙁

boggyman je napisao(la):
...pa sam na kraju skinuo DX9 u ocajanju 🙁
A kako si to, zivota ti, uradio - posto je to u principu nemoguce ??!!

Postoji naravno onaj nezvanicni "hakerski" uninstaller DX-a, ali sam Bog zna kakve taj brljotine napravi - mozda je to i izvor vecine ili svih problema 🙁 . A drugi problem moze da bude bas sam DX9 koji brljavi sa karticom koja nije predvidjena za njega.
Ne bi trebalo, istina, posto bi DirectX verzije trebale da budu retroaktivno kompatibline (wow, koji izraz !) - ali sa Radetom se nikad ne zna 🙂 ...

Mozda bih ti preporucio da reinstaliras Windows ako uskoro ne resis problem, da bi se "krsteno" otarasio DX9, pa onda sve lepo iz pocetka, Catalyst 2.5 obavezno i tako dalje (ne 3.0 jer onda opet upadas u zamku DX9).

3DMark koliko znam u principu ne podrzava DX9, pogotovo ne u kombinaciji sa tim starim Radeonom, i normalno je da nece da radi...

drapin je napisao(la):
A kako si to, zivota ti, uradio - posto je to u principu nemoguce ??!!

Postoji naravno onaj nezvanicni "hakerski" uninstaller DX-a, ali sam Bog zna kakve taj brljotine napravi - mozda je to i izvor vecine ili svih problema 🙁 . A drugi problem moze da bude bas sam DX9 koji brljavi sa karticom koja nije predvidjena za njega.

ne sa kompa vec sa neta...😀

Ne bi trebalo, istina, posto bi DirectX verzije trebale da budu retroaktivno kompatibline (wow, koji izraz !) - ali sa Radetom se nikad ne zna 🙂 ...

isto s**nje se desava sa svim ostalim verzijama...

Mozda bih ti preporucio da reinstaliras Windows ako uskoro ne resis problem, da bi se "krsteno" otarasio DX9, pa onda sve lepo iz pocetka, Catalyst 2.5 obavezno i tako dalje (ne 3.0 jer onda opet upadas u zamku DX9).

reinstalirao sam ga izmedju 20 i 100 puta, pa vise nemam srca da formatiram hard, desice mu se nesto 😀
jeste Baracuda ali ... 😀

3DMark koliko znam u principu ne podrzava DX9, pogotovo ne u kombinaciji sa tim starim Radeonom, i normalno je da nece da radi...

Nazad
Vrh Dno