Šta je novo?

xp 1600+

• Začetnik teme Začetnik teme cdarko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cdarko

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2003
Poena
601
da li mi neko moze pomoci da overklokujem xp 1600+ na asusu a7v kt 266 a

cdarko je napisao(la):
da li mi neko moze pomoci da overklokujem xp 1600+ na asusu a7v kt 266 a
Ako si ga vec postavio ovde, to znaci da 'oces da kupis overklokabilan 1600+ (po mogucstvu AGOIA Y 0213 😀) i doticnu plocu... :beat:

Mozde covek to vec ima pa sada nije zadovoljan brzinom i hoce da ga malo overclockuje. A kako se meni cini 1600+ ima samo Palomino.

milenkoc23 je napisao(la):
Mozde covek to vec ima pa sada nije zadovoljan brzinom i hoce da ga malo overclockuje. A kako se meni cini 1600+ ima samo Palomino.
Ma salio sam se, vi's ti one smajlije... naravno da hoce da ga overklokuje, ali je pitanje postavio u pogresnoj sobi. Njemu treba O/C soba.
A sto se 1600+ tice, naravno da postoji samo Palomino. TBred-ovi krecu od 1700+.

koliko ja znam ovo jeste oc-soba.

milenkoc23 je napisao(la):
koliko ja znam ovo jeste oc-soba.
Bas i ja to sad gledam...
Medjutim, neko je premestio thread, jer mu je prvobitni post bio u malim oglasima. Evo, sad sam ga nasao u history-u.

ok mozda je prva soba bila pogresna ali sad sam na pravom mestu pa ako neko ima resenje neka kaze

CAR je napisao(la):
Bas i ja to sad gledam...
Medjutim, neko je premestio thread, jer mu je prvobitni post bio u malim oglasima. Evo, sad sam ga nasao u history-u.
Posle kazite da neodgovorno radimo nas posao. 😀
Ja sam ga premestio ovde.

Gedza je napisao(la):
Posle kazite da neodgovorno radimo nas posao. 😀
Ja sam ga premestio ovde.
Skidam kapu Gedzi... covek revnosno radi svoj posao 😀

!!!

Dokle mislite da pricate o tim beznacajnim stvarima. Da li se ovde moze naci nekakva pomoc ili samo prazne price :cuss: :cuss: :cuss:

Najednostavniji nacin za oc ti je podizanje takta magistrale iza biosa, ako ti je ta opcija dostupna za tvoju maticnu plocu!!

Ako ti je dobra memorija i naravno dobar primerak ploce i proc. trebao bi da stignes do 150mhz za fsb!

Vodi racuna i o podesavanjima memorije posto i to utice na postizanje sto visih vrednosti za fsb, labavija setovanja = veci fsb.

E za dalji oc bi morao da otkljucas tvoj procesor, sto je malo komplikovaniji posao, i smanjis mnozilac, malo povecas napon pa pokusas sa 166mhz fsb-om!!

Ajd pa sa srecom.

Pozdrav
:wave;

Nazad
Vrh Dno