playerPA
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2003
- Poena
- 650
Flashovao sam uredjaj i on je crk'o. Garanciju mi naravno NISU uvazili i sad imam hrpu plastike koja nicemu ne sluzi. Uredjaj nece ni da se upali. Po nekom mom laickom misljenju ne verujem da je bilo sta "sprzeno", eventualno je izbrisan rom, flash ili nesto slicno. Znaci ako bi to moglo na neki programator cipova ili nesto sl. da se pokusa... Jel imao neko neka slicna iskustva i mozda da preporuci nekog ko je upucen u problematiku?
Prodavac je nakon ustanovljenog kvara u servisu u BGu pristao da player posalje u SU kod glavnog distributera mada kaze da su male sanse (nikakve) da se bilo sta uradi. Ako bi i uradili servis sam bi morao da snosim troskove. Javice mi u ponedeljak, utorak kako stvari stoji i koliko ce me kostati opravka ako je uopste moguca... Znaci, ako bilo ko ima neki info, ideju gde bi mogao da ga nosim nek javi... :wall:
poz
Prodavac je nakon ustanovljenog kvara u servisu u BGu pristao da player posalje u SU kod glavnog distributera mada kaze da su male sanse (nikakve) da se bilo sta uradi. Ako bi i uradili servis sam bi morao da snosim troskove. Javice mi u ponedeljak, utorak kako stvari stoji i koliko ce me kostati opravka ako je uopste moguca... Znaci, ako bilo ko ima neki info, ideju gde bi mogao da ga nosim nek javi... :wall:
poz