Šta je novo?

XORO HSD415 - update firmware-a?

Skyw@lker

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2003
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700X + Cooler Master Hyper 212 RGB
Matična ploča
Asus TUF Gaming B550M-Plus
RAM
DDR4 32GB (2x16GB kit) 3200MHz CL16 HyperX Fury RGB
GPU
ASUS TUF RX6800 OC Edition 16GB GDDR6
Storage
Kingston 1TB M.2 NVMe SA2000M8/1000G + Western Digital 4TB + 2 x WD Elements 8TB
Zvuk
AV Yamaha RX-A2A
PSU
BE QUIET! Pure Power 12M 850W
Kućište
Fractal Define R4 Black Pearl
Monitor
Gigabyte M27F
Miš & tastatura
Logitech K350 + Logitech M705
Ostale periferije
PS5 , Xbox Series S
Laptop
Lenovo ThinkPad T14 Gen 1
Mobilni telefon
Samsung S24 Ultra
Pametni uređaji
Hawei Watch GT 3 Pro, Huawei Body Fat, Xiaomi Mi Hub 2, Xiaomi Mi Kettler
Steam
markov211
Pristup internetu
  1. Optički internet
Posedujem gore navedeni player vec nekoliko meseci i skinuo sam skoro verziju firmware-a 4.1.52.1. E sad to je jedan *.ROM fajl, znaci bez uputstva ili nekog readme-a. Da li neko zna kako se update-uje ovaj plejer? Znam da treba doticni fajl da narezem na CD i ubacim u plejer, ali bi ipak voleo kada bi mi neko detaljnije objasnio, ako je imao iskustva stim.

Unapred hvala! :wave:

Pa to je to. Narezes CD i ubacis ga u player. Dalje on sve sam odradi, niti te pita ista, samo odradi.

Pa to sam i ja znao, ali jedino me brine da nesto ne pokvarim! Treba mi samo zbog vecih slova, a cuo sam da su neki imali problema pri ubacivanju firmware-a bas kod ovog plejera.

Update-ovao sam firmware bez problema na ver 4.1.52.1 ali mi se nista nije promenilo!!! :crash: Uradio sam kako treba - snimio ROM fajl na CD (u joliet 9660, CD mode 1 itd...), player je ucitao CD i posle nekog vremena se sam ugasio i izbacio CD. Kada sam pustio neki DivX da probam slova su idalje ista. Da li neko zna u cemu je trik? Koji je firmware najbolji za njega trenutno (XORO HSD415)?

Poslednja izmena:
Pogledaj spojeni Xoro tread.

Pa gledao sam, ali nekoliko onih linkova ka firmware-ima i patch-evima za velika slova nije hteo da mi otvori... Mozda me zeza Net, ali sam probao par puta i isto. Ovaj firmware-a sam skinuo sa www.xoro.co.yu

Ostavi mail, pa cu ti poslati fw sa vecim fontom.

Jao voono, sto se meni nisi pozalio, fleshovao sam bas prosle nedelje na sestrinom Xoro-u to. Bez ikakvih problema.

Nazad
Vrh Dno