Šta je novo?

Xoro 402+ is back :)

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Dragi forumasi, pre par dana moja keva je kupila polovan xoro402 za 1000 din, koji radi odlicno, ali ono sto mene interesuje je da odmah ubacim novi software koji bi ispravio nesto od sledeceg:
1. titlovi iako su krupni (na providnoj crnoj), prelamaju se nekad u 4,5 redova
2. Kod mp3 pesama vidi se samo oko prvih 10 karaktera
3. Kod divx-a nema zoom manji od 2x.
Trenutna verzija softvera je 4.1.52.3.ce

Ako neko ima ovaj plejer, molio bih da podeli svoja iskustva sa mnom.

I, da ne bude da nisam trazio po forumu, trazio sam , al nema nista sveze za ovaj placer.

Tamo trazi neki serijski broj, a u opste ne pise koju verziju firmwera mogu da skinem.

serijski broj imas na etiketi pozadi uredjaja. i njega ukucas. a dobijas poslednju validnu verziju firmware-a.

Uradio sam to, i na sajtu zadnji firmware za download je upravo ovaj koji imam. Problem je sto ne mogu da nadjem malo stariju verziju koja ima sve ispravljene bagove, ali i manji titl, jer me nervira sto se ovaj prelama nekad i u 6 redova.
Poz

ostaje ti da preko e-mule pojuris takav filename pa sta te nabode...

ili pogledaj www.xoro.si ili www.xoro.ru sajtove - po drugim zemljama gde je mozda drugaciji firmware

Jedini bag koji ces moci da ispravis je da ti nece prelamati u 3 ili 4 reda, nego samo na dva.
Ostalo je nemoguce ispraviti.
Mislim da nijedan uredjaj nema manji zum od 2x pri pustanju divx-ova.
Ispravite me ako gresim.

Jedini bag koji ces moci da ispravis je da ti nece prelamati u 3 ili 4 reda, nego samo na dva.
Ostalo je nemoguce ispraviti.
Mislim da nijedan uredjaj nema manji zum od 2x pri pustanju divx-ova.
Ispravite me ako gresim.

Pa bio bih i super zadovaoljan i sa tim, samo treba da nadjem firmware stariji za korak ili dva unazad. Al. ne znam i dalje kako! :(

Mislim da sam oborio rekord, niko pet dana nije postovao nista posle mene u celoj sobi multimedijalni uredjaji. :)

care, ja sam muke mucio sa firmwareom ya 402+, jer sam sa sajta naseg skinuo navodno novi firmware, normalno bila je prevara jer su stavili isti za zapadnoevropsko trziste ! mucio sam se mesecima, iz principa nisam hteo da platim servisu u subotici, jer nisu hteli da mi posalju fajl od 400 kb mislim da je toliki, i na kraju sam nasao ! imam ga negde, radi odlicno, pa ako nisi resio problem javi se ! kod mene titl pusta u dva reda, prosto nema anomalija, ali naravno sa tim treba biti oprezan ! ako ti treba javi se na pm, poslacu ti !

Hvala ti covek, bas je super sto hoces da pomognes, ali je plejer otisao u vecna lovista.
Beda

Evo da ponovo pokrenem temu. Da li neko zna koji je poslednji firmware za Xoro 402+ (da li je ispravljeno nešto od onoga iz prvog posta od 27.05.2007), gde mogu da ga skinem (sajt www.xoro.co.yu ne radi) i koja je procedura za flesovanje ovog dvd plejera? Unapred hvala.

ja sam probao sa slovenackog sajta njihov FW, ali nije se pokazao... slova su bila veca, ali je kod duzih titlova dolazilo do nestajanja slova. takodje, cesto mi se desavalo da pred kraj filma prosto nestane titl, iako prevod postoji.

na svu srecu, iskopao sam negde stari srpski FW na HDD i sa njime se sve vratilo u normalu. okacicu ga ovde, cisto ako ti zatreba...

proces update-a je sledeci: raspakujes ovaj fajl, 8202D.BIN fajl narezes na prazan CD i ubacis u Xoro i pustis ga da odradi svoje. samo nemoj da ga gasis ili drndas daljinski.

Prilozi

• 8202D.rar
    501.7 KB · Pregleda: 47
~ Hvala, dobri moj IzNoGooDe... ~

1. Kako da vidim trenutnu verziju firmware-a?
2. Je l' sa ovom verzijom 8202D poboljšana podrška za mp3 fajlove u smislu da DVD prikazuje više od 10 slova naziva pesme i može li se praviti plejlista i kako (odakle da skinem uputstvo)?

1. ja ne znam
2. prikazuje samo 10 karaktera, playlista bi trebalo da se pravi preko tastera PROG na daljinskom.

STANI!!!... ja sam potpuno zaboravio da sam ja zamenio moj XORO 402 za XORO 2100... to je pogresan FW koji sam okacio... izvinite, narode....

evo ti LINK za uputstvo za 402+
a ovde http://www.xoro.com/service/fwupdate.aspx mozes da skines i FW za 402+ samo izaberes srpski jezik, i uneses serijski broj sa zadnje strane uredjaja...

Vrh Dno