Šta je novo?

Xoro 3100

BigBoy

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
675
Kakav je u odnosu na predhodnike?! Da li neko ima iskustva?

U odnosu na druge Xoro modele neznam, ali sve titlove koje nisu procitali WEG, VOX i slicni on cita bez problema. Nije bilo problema ni sa citanjem diskova (ovih 20 dana koliko ga imam). MP3 cita isto dobro, izgled menija bi mogao da bude lepsi. Karaoke nisam isprobao, samo me radio nervira. Kao memorise 50 FM stanica, a ja nisam mogao nikako da ga nateram da memorise preko 10. Prijem stanica dobar. Za zvuk neznam posto sam ga zakacio na mini-liniju. To je ukratko to.
Pozdrav.

I jos malo. Lepsi je od 402+ (za mene), tanji je, ali zato je fioka za disk tanka, tanka, nezna, nikakva. I jos mora da se disk zavuce unutra. Kao kod Sky Vision. Daljinac je OK.

Hvala za info. Ipak sam se odlcio za proverenu verziju 402+, kod ove nove verzije ko zna sta je i kako je. Vreme ce pokazati.

Uzeo juče matorcima Xoro 3100. Cena 7990din, verovatno ima i jeftinije.

Sinoć sam malo testirao. Imam Sony DVD (home theater) i on je majka za njega. I po kvalitetu izrade i po slici koju pušta (LOTR original DVD prošireno izdanje).
Razlika u slici nije drastična, ali je primetna.

DivX nisam mogao uporediti jer Sony to ne pušta (za DivX-ove mi je komp povezan na TV)

Na Xoro-u sam pustio DivX-ove (nekih 10tak) i sve je pročitao samo je sa jednim .sub titlovima pravio problema (verovatno sadržaj u fajlu nije baš standardan)

Ono što mi se ne sviđa kao najveća mana je fioka. Ne izlazi skroz pa se mora oko 20% DVD-a zavlačiti i nekako mi je krhka te se mora pažljivo rukovati.

Ono što mi se sviđa je da su titlovi jasni, krupni i prikazuju se dole u crnom delu (boja je neka blago siva, možda malkice vuče na sivozelenu (ali to u tragovima))

U menijima prikazuje samo 11 slova od imena fajlova (mislim nevažno jer ima ikonica pored pa se vidi koji je film a koji je titl ili jpeg).
Čita titlove i iz drugih foldera jer prvo izabereš titl pa onda startuješ film.

Sviđaju mi se thumbnails za pregled slika :D. Mislim da to moj Sony nema.

Može da čita DVD-ove sa narezanim MP3 ovima. Sony to ne može (ima ograničenje od 650 fajlova po DVD(CD)-u.

Eh da, i da dodam, ima radio, i 5.1 izlaz i VGA izlaz za monitor i digitalni (optical) izlaz.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Da li si probao VGA izlaz? Na 402+ nikako nisam uspevao da dobijem sliku preko njega?

uh. nisam. ako me ne bude mrzelo da ga raspakujem još koji put pre nego ga odnesem probaću.

Vrh Dno