Šta je novo?

Xonar Essence STX predlog slusalica?

vladof

Slavan
Učlanjen(a)
20.11.2011
Poena
225
Hvala svima na odgovorima,

Zameno bih vremešne sennheiser HD201 posle par godina upotrebe iz mnogo razloga, najveći je onaj što su se oljuštile i sto je tatina ćera precvikala kabal sinoć. Volim kvalitetan zvuk ali na velikim zvučnicima, sada moram da koristim slušalice zbog već ponemute ćere i njenog mira, u slušalice se jako loše razumem i tražim pomoć nekog stručnijeg da bi napravio neku kupovinu. Imam Xonar Essence STX sa fabričkim podešavanjem (nisam menjao ništa na njoj) na računaru iz potpisa.
Budžet je relativna stvar ali neću da dam više od 100e za slušalice.
Najviše se mislim oko ATH500, mada sam pročitao svašta lepo i o Superlux HD-668B, ako postoje i neke treće molim Vas da mi predložite nešto.

Poslednja izmena:
@dox
Hvala na savetu,
Naručio sam DT770. Ali dok mi ne stignu naručio sam brata blizanca superlux HD660 koje su malopre stigle i izrada je PRAVAAAA kineska kao da su se deca igrala. Zvuk na HP brend mašini je da ne veruješ :Klanjanje:Klanjanje kako li će tek da zvuči na 600OM-skom xonaru jedva čekam da probam, iako nisu lepotice ove slušalice fenomenalno zvuče čak i iz kutije, vremenom će biti još bolje.

Vrh Dno