Da li znate kako da resim ovaj problem? Konkretno, ne mogu da startujem igru MAGICKA, pokusao sam da instaliram ovo jer sam citao da to moze da ima veze medjutim prijavi mi ovu gresku prilikom instalacije. Guglao sam i guglao ali resenje ne nadjoh.
Recimo, ovo izgleda kao resenje:
"Was just about to suggest the same.
I had the Error: 2908 when I tried to install XNA as well, and after about an hour surfing the interwebs I found a solution.
Check for .NET Framework updates on Windows Update.
I did this and the game installed smoothly after I updated."
Sada sam ponovo instalirao .net framework verzija 4 (repair) i desava se isto i dalje, nista se ni ne ucita, samo MAGICKA HAS STOPPED WORKING...
Sa druge strane, ne znam kako da potrazim njegove update-ove preko windows update-a? Update mi se automatski pokrene kada nadje nesto za update a sada nema nicega novog.
Recimo, ovo izgleda kao resenje:
"Was just about to suggest the same.
I had the Error: 2908 when I tried to install XNA as well, and after about an hour surfing the interwebs I found a solution.
Check for .NET Framework updates on Windows Update.
I did this and the game installed smoothly after I updated."
Sada sam ponovo instalirao .net framework verzija 4 (repair) i desava se isto i dalje, nista se ni ne ucita, samo MAGICKA HAS STOPPED WORKING...
Sa druge strane, ne znam kako da potrazim njegove update-ove preko windows update-a? Update mi se automatski pokrene kada nadje nesto za update a sada nema nicega novog.