Šta je novo?

Xilence napajanje ?

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Pablo

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2006
Poena
500
Poshto ovo moje Q-Tec 450 W Dual Fan je dosta buchno a i vec pochinje da pokazuje znake slabosti - kad mu prikljuchim josh jedan HDD i pochnem da kopiram rachunar se restartuje, a prekjuche nocu sam Overclockovao CPU na 3.0 GHz @ 1.40625 V i iz napajanje se chulo neko pucketanje i vazduh koji je izduvavalo je bio bash vruci - ovo se desilo pod orthos loadom na prioritetu 9 posle 6 sati muchenja..... 😡 Mislim da je doshlo vreme da ga zamenim nekim kvalitetnijim napajanjem poshto cu sigurno u narednih 3 meseca menjati Grafichku a i napolju je zahladnelo ( nije mi vishe 35 C u sobi 🙂) pa cu da O/C-ujem CPU na 3 GHz - ako bude hteo.....

Ovo napajanje mi je zapalo za oko: Xilence SPS-XP600.(12)R 600W
Ima ga ovde
ovo moje od 450 W ima samo jednu +12V granu na kojoj daje 16 A a ovo Xilence ima dve +12 V grane s tim da na jednoj daje 16 A a na drugoj 15 A.... A i svideo mi se nivo buke od samo 20 dB......

Shta mislite ??

:wave:

Hwala vam momci na preporuci, valjda necu pogreshiti ako ga kupim.

Dobro ako kazesh da je slabo ocenjeno molim za preporuku nekog tihog napajanja do 70 € koje ce moci bez problema da odgura moju mashinu ( sa tim da se moze rachunati na mozda josh jedan HDD @ 10k rpm i neku jachu grafichku karticu )

Sad se setih da sam video bas taj model na nekom testu. Bio je link na benchu pre par meseci.

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=129286

Nisu ga bas dobro ocenili. Pucalo je pri opterecenjima iznad 400w.
Baci pogled na test.

Chekaj gde si video na tom testu da je pucalo iznad 400 W ??
Ja na tom testu vidim da su ga gurali do 505 w i da je radilo.....
A inache ovo shto imam isporuchuje samo 192 W na +12V grani a ovo Xilence 600W isporuchuje 372 W shto je skoro duplo vishe od ovog shto trenutno imam.....
Mislim da cu ga ipak uzeti ali videcu josh da malo razmislim.....

Nazad
Vrh Dno