Tesha
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.11.2008
- Poena
- 320
Danas sam kupio vent iz naziva teme da zamenim moj stari CM takodje led ali zeleni jer je u poslednje vreme poceo veoma da bruji, cak sam ga stavio da radi na 7v ali je tada protok vazduha nikakav. E sad, ima jedna zanimljiva stvar sa xilencom sto nisam primetio dok je bio dan, a to je da plastika na ploci, koja je uv aktivna, pocela da svetli (???) Da li to znaci da led-ovi na ventilatoru daju odredjen spektar uv svetla ili sta...? Da li je tako kod svih plavih led ventova ili samo kod ovog? Postavljam i ove dve slike da vidite o cemu se radi. I jos jedno pitanje za kraj, znam da je uv svetlo stetno van dozvoljenog spektra koje se koristi za uv katodne lampe za modovanje kucista, ali da li je ovo svetlo stetno gledati?
P.S. Koliko god su neki korisnici hvalili xilence led da su tihi takav slucaj nije kod mene. Cak sam i ovaj vent stavio da radi na 7v jer je tad tih a opet ima veci cfm od starog CoolerMastera.
P.S. Koliko god su neki korisnici hvalili xilence led da su tihi takav slucaj nije kod mene. Cak sam i ovaj vent stavio da radi na 7v jer je tad tih a opet ima veci cfm od starog CoolerMastera.