Šta je novo?

Xiaomi Watch S1 Active

Sto i nije neki konkretan popust. Redovno ga ima u drugim maloprodajama za slicne novce.

Ја сам га узео у Јетелу за 16 хиљада, на 24 рате. Ја сам одушевљен сатом.

Nakon 10 meseci korišćenja sata, javile su mi se neke bele linije sa desne ivice ekrana. Prvo se juče u toku dana pojavila jedna uska linija pa u roku od pola sata, sat i druga, a do ove slike uveče se popunio i prostor između njih.
Gasio sam i restartovao sat i odradio fabrički reset, ali je situacija ostala ista. Izgleda da će sat morati na reklamaciju. Da li je neko nekad video nešto slično na ovakvim uređajima?

s1.jpg

Ako ima nekog na forumu sa S1 Active satom interesuje me da li sat podržava praćenje skijanja?

Pitanje u vezi klasicnog S1

Da li je neko uspeo da izvrsi placanje preko NFC u Srbiji?

Na nasem sajtu stoji da moze master kard (imam) ali im po defaultu ne verujem bas mnogo.
Isto me zanima kupio sam ga pre 5 dana i kad pokusam da ubacim karticu nece,nzm da li visa master cart intese podrzava to

Ljudi, ovi satovi imaju xiomi pay koji u Srbiji nije podržan - osim u halkbank koji imaju navodno ugovor sa njima. Tako da je gotovo beskorisna funkcija za nas ostale. :D

Ako ima nekog na forumu sa S1 Active satom interesuje me da li sat podržava praćenje skijanja?
Podržava, pod "Other Winter Sports" gde u praksi samo meri otkucaje srca, vreme provedeno tokom aktivnosti i kalorije putem algoritma, dok npr laps, vreme, brzinu, putanju i slično - ništa od toga ne beleži. Tako da ja na skijanju uključim stravu na telefonu. :rolleyes:

Vrh Dno