Šta je novo?

Kućna multimedija Xiaomi televizor Mini LED

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

RuzaRumena

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.03.2026
Poena
20
Iskustva molim? Slabo ih ima na internetu bilo gde, treba da im znatno više Mini LED zona od TCL-a

Zanima me kakva je slika, za igre da kažemo, zvučnici, pouzdanost generalno, i ko im pravi televizore ako se zna?

Poslednja izmena:
Tu je negde izmedju tcl c6k i c7k. Gledao sam malo po netu i mislim da u tom cenovnom rangu bolje uzeti c7k. Sto se tice zone ovaj xiaomi ima oko 500 a c7k oko 2000.

Tu je negde izmedju tcl c6k i c7k. Gledao sam malo po netu i mislim da u tom cenovnom rangu bolje uzeti c7k. Sto se tice zone ovaj xiaomi ima oko 500 a c7k oko 2000.
Nažalost nije tako to jest gledam 460e tj. do 55k

U tom segmentu mi ostaje samo 55C6K koji ima ~300 miniled zona

a za Xiaomi ne znam ni sam koliko ima ali u suštini ne bi trebalo ispod ~400 iako je zvanično ~500 i nešto (mislim da podatak nije tačan jel)

Nekako mi deluje jači od C6K po specs ali naravno nisu one sve

EDIT: Izgleda da C6K ima svega 180 dimming zona što mi je iskreno malo na 55inc (moj monitor od 27'' ima duplo više pa se ponekad ipak vidi blooming), plus što je 8bit panel

Međutim TCL ima bolju podršku za codece i noviji BT standard.. najverovatnije ću uzeti Xiaomi ali ako ko misli da grešim neka kaže, ima vremena

a za Xiaomi ne znam ni sam koliko ima ali u suštini ne bi trebalo ispod ~400 iako je zvanično ~500 i nešto (mislim da podatak nije tačan jel)

EDIT: Izgleda da C6K ima svega 180 dimming zona što mi je iskreno malo na 55inc (moj monitor od 27'' ima duplo više pa se ponekad ipak vidi blooming), plus što je 8bit panel

Međutim TCL ima bolju podršku za codece i noviji BT standard.. najverovatnije ću uzeti Xiaomi ali ako ko misli da grešim neka kaže, ima vremena
Pogledaj ovaj video. Zanimljivo poredjenje Xiaomi TV S Pro i TCL C7K.

Obrati paznju na blooming test kod Xiaomi-ja (oko 12-tog minuta) . Ja nisam zadovoljan. TCL mozda ima prirodniju sliku...Dok je zvuk mozda na strani Xiaomi-ja. Savet ja bih ipak TCL ali C7K posto spominjes gaming.

Obrati paznju na blooming test kod Xiaomi-ja (oko 12-tog minuta) . Ja nisam zadovoljan. TCL mozda ima prirodniju sliku...Dok je zvuk mozda na strani Xiaomi-ja. Savet ja bih ipak TCL ali C7K posto spominjes gaming.

Pogledaću, hvala, verujem da je C7K bolji zato što ima skoro duplo više dimming zona, ali je isto tako 40% skuplji 😅

Zaključak je da ću uzeti Xiaomi.. prosto košta 40% manje a iz ove recenzije gore prosto nema razloga platiti više za TCL, da su makar te zvučnike uradili bolje 😅

Tesko da je xiaomi bolji i u jednom jedinom segmentu od TCL-a koji ima najagresivnije cene na trzistu.
Za zvuk sam siguran da xiaomi nema ni teoretske sanse, totalno je besmisleno poredjenje.

Tesko da je xiaomi bolji i u jednom jedinom segmentu od TCL-a koji ima najagresivnije cene na trzistu.
Za zvuk sam siguran da xiaomi nema ni teoretske sanse, totalno je besmisleno poredjenje.
Ponoviću, razlika u ceni je 40% 😅
a ne nudi 40% više 🙂

Ovaj Xiaomi treba da se poredi sa C6K a ne C7K

tj. ja svakako biram između njega i C6K

sad gledam opet, i upada mi u oci sto si pitao ko ga proizvodi za xioami.

Verovatno ga TCL i proizvodi kao sto im klime proizvodi...niko drugi ne pravi slican proizvod a ovaj je bas slican

tako da oni vec saradjuju

Jel to cena na kp? Posto cena u radnji 75k a c7k 80k.

Ako gledas kp onda razlika izmedju xiaomi i c7k je nekih 60-70e.
U pravu si, gledao sam pogrešan oglas izgleda

Mada ipak vidim samo ovo za 55''

EDIT: 465e je, nestao je taj oglas sa Kp danas iz nekog razloga
8545.jpg

Prilozi

• Screenshot_2026-03-31-21-59-57-73_a0f345942edbaf0bb972da8f6bf4e2ac.jpg
    Screenshot_2026-03-31-21-59-57-73_a0f345942edbaf0bb972da8f6bf4e2ac.jpg
    75.9 KB · Pregleda: 7
  • Screenshot_2026-03-31-21-59-41-90_a0f345942edbaf0bb972da8f6bf4e2ac.jpg
    Screenshot_2026-03-31-21-59-41-90_a0f345942edbaf0bb972da8f6bf4e2ac.jpg
    89.7 KB · Pregleda: 7
Status