Svi Samsung i Huawei telefoni snimaju zvuk na koncertima odlično, i oni od 200 i oni od 1000e. Nije pitanje ugrađenog mic već softvera koji to reguliše a xiaomi nema dobro rešenje za to.За оно за чега је намењен овај телефон и за ту цену, одличан телефон! Било би много за очекивати да се произвођач баве таквим питањима, да праве миксер звука, мали студио, због људи који би да снимају концерте.
Колико пара толико и музике!
Па то и јесте суштина, 4 пиксела у један. То РН7 омогућава одличан ноћни режим и у опште боље фотографије. Сабијањем 4 пиксела у један добија се на квалитету. Управо шаоми спрема да пусти први у свету телефон од 108 мегапиксела такође сабијајући 4 мегапиксела у један.Ono što navode kao najveću razliku je 48mpx kamera, a to je čista prevara jer rade interpolaciju x4.
Неуморан си у писању небулоза!To je glupost, gimmick obican, prakticno marketinski trik.
Pokusacu tako.Zabrani mu korišćenje podataka i udari restrict background activity i zabrani mu sve dozvole. Možda pomogne. Ja sam na Mi 8 mogao to da obrišem, verovatno zbog xeu.
Ako misliš na verziju Miui-a 10.3.6Koja je to verzija Alu?
Pola stvari nemam (ili ne prikazuje) sto kod tebe prikazuje
...über rimini 7
Crpi li jos nekome bateriju Facebook Services?
Nemam fejsbuk niti sam ga ikada imao. Ne postoji opcija da se disable-uje,samo kogu da idem na force stop i on se opet aktivira. Najvise baterije mi to crpi.
![]()
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari