spaxon
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.04.2003
- Poena
- 680
+1 sve top takodje!Otključao i upucao najnoviji masik X. Stavio patch-eve i Gcam (koristim onu od A1) sve top.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
+1 sve top takodje!Otključao i upucao najnoviji masik X. Stavio patch-eve i Gcam (koristim onu od A1) sve top.
Ja se nesto razmisljam da uzmem tu hydrogel foliju, ali me odbija taj osecaj pod prstom, kakav je, kao kod folije?Prst lepo klizi po ekranu ili ima nekog otpora?Malo oko zaštite ekrana; probao sam sa hydrogel folijom i mogu reći da je dobra stvar. Odlično legne i skoro da se ne primećuje. Malo je drugačiji osećaj po ekranu jer je nekako mekana ali ja sam se brzo navikao......
Sta vi ljudi radite sa tim telefonima,samo gledate u ekran? [emoji16]jel ga punite nocu? Izbegavam to al mi najlakse da stavim pred spavanje i uzmem ujutru..kako vi praktikujete? Msm tek mi je drugo punjenje, juce od 18:30 do sad 10:30h sota..ok je, nadam se da ce biti jace kad budem isao negde iz kuce hahahahsad ucim pa drndam tel
Imam izgovor.."ucio sam" hahahaSta vi ljudi radite sa tim telefonima,samo gledate u ekran? [emoji16]
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
jel ga punite nocu? Izbegavam to al mi najlakse da stavim pred spavanje i uzmem ujutru..kako vi praktikujete? Msm tek mi je drugo punjenje, juce od 18:30 do sad 10:30h sota..ok je, nadam se da ce biti jace kad budem isao negde iz kuce hahahahsad ucim pa drndam tel
Meni je skroz ok osecaj pod prstima i bolje nego sto sam ocekivao. Nego sam je zalepio katastrofa krivo pa moram drugu da porucim.Ja se nesto razmisljam da uzmem tu hydrogel foliju, ali me odbija taj osecaj pod prstom, kakav je, kao kod folije?Prst lepo klizi po ekranu ili ima nekog otpora?
Ako na Gcam misliš probaj ovu:Koju kameru koristiš i kako u low light ili pod veštačkim osvetljenjem za prednju kameru?
Preko dana je okej sa hdr-om, ali ovako drugačije nikako...
Skinuo sam poslednji patch za miui 10 beta.
@spaxon
Ume da zeza taj modul često, ne učitava dobro module magisk pa nekad učita nakon reboota nekad ne. Ja za sad koristim miui 9 i malo stabilniji peč od al_ro koji se flešuje iz twrp ili ručno zamenim fajlove. Možeš probati ali ne znam da li će raditi na miui 10. Mana je što se sistem menja pa ne možeš da ugasiš izmene kao u magisku. Ovaj peč menja samo fajlove da bi prednja radila i sređuje 4k za miui 9.6.4, cam2api moraš aktivirati posebno.Ma kakvi... Neće, pa neće.
Stavio patch, reboot iz magiska u twrp, wipe cache i dalvik reboot i isto je, crno, pa crno. Preko dana mi radi.
Jel mora i patch od al_ro za twrp?
Ništa videću na 4pda, pa čekam da vidim hoće li biti nešto ili ne.Ume da zeza taj modul često, ne učitava dobro module magisk pa nekad učita nakon reboota nekad ne. Ja za sad koristim miui 9 i malo stabilniji peč od al_ro koji se flešuje iz twrp ili ručno zamenim fajlove. Možeš probati ali ne znam da li će raditi na miui 10. Mana je što se sistem menja pa ne možeš da ugasiš izmene kao u magisku. Ovaj peč menja samo fajlove da bi prednja radila i sređuje 4k za miui 9.6.4, cam2api moraš aktivirati posebno.
https://drive.google.com/file/d/17QZPeEJ0aLunx46NdfVrBBuK2POiEHzQ/view?usp=drivesdk
Druga solucija ti je da manuleno sve fajlove zameniš iz modula.
Kakav je ovaj masik x? Nešto me vuče da pređem na miui 10 ali ne bih da izgubim bateriju od miui 9Evo ovaj modul ja koristim na Masik X (miui 10 doduse) i prednja kamera sa hdr+ sljaka SVAKI put bez greske... Mora da se flesuje iz twrp-a (inace iz magiska nece da radi nesto, ne znam zbog cega) https://yadi.sk/d/DoQCq2qlVM7P9w
A gcam koristim arnovinu neku v(nesto)...
Odlično. Radi. Doduše ne radi mi front portret, na zadnjoj radi. Kod tebe?Evo ovaj modul ja koristim na Masik X (miui 10 doduse) i prednja kamera sa hdr+ sljaka SVAKI put bez greske... Mora da se flesuje iz twrp-a (inace iz magiska nece da radi nesto, ne znam zbog cega) https://yadi.sk/d/DoQCq2qlVM7P9w
A gcam koristim arnovinu neku v(nesto)...
Nećeš izgubiti bateriju, ovo je ja mislim beta pre stable-a tako da je baterija tu negde u 5-10%.Kakav je ovaj masik x? Nešto me vuče da pređem na miui 10 ali ne bih da izgubim bateriju od miui 9
Masik je top, ali stvarno... A baterija, evo.. mada te upozoravam da mene ovde zovu "bog baterije" haha, ali nije tako bas, samo pametno koristim tel. i to je sve...Kakav je ovaj masik x? Nešto me vuče da pređem na miui 10 ali ne bih da izgubim bateriju od miui 9
Evo proverio, radi mi portret sa prednjim hdr+, napravi 2 fotke, jednu normalnu a drugu pozadina zamagljena (ja to slabo koristim). Dobro je,.bitno da ti radi hdr+ na prednjojOdlično. Radi. Doduše ne radi mi front portret, na zadnjoj radi. Kod tebe? Nećeš izgubiti bateriju, ovo je ja mislim beta pre stable-a tako da je baterija tu negde u 5-10%.
Inače ima dosta dobrih dodataka.
Jesi probao arnovu v8 cini mi se?Moraću arnovu da probam ili neku drugu, da vidim zašto se to dešava [emoji849]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari