Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Meni je, kao mnogima, stock Android out of the box sam dovoljan.

S druge strane, neko ko uzme u ruke istovremeno bilo koji Mi i bilo koji Redmi uređaj neće uopšte postaviti pitanje "zašto".

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Meni je, kao mnogima, stock Android out of the box sam dovoljan.

S druge strane, neko ko uzme u ruke istovremeno bilo koji Mi i bilo koji Redmi uređaj neće uopšte postaviti pitanje "zašto".

....isti ti je to kondom, samo što je kod nas malo veći [emoji57]

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

What?

Silikonska zaštita, phone case...a kod nas je malo veći jer je telefon veći od a1

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
A1 s kejsom je i dalje manji od samog Note uređaja. Naravno baterija itd. but still...

Nesto gledam sad, a i pre sam, na svaki telefon uzimaju 90e preko cena od aliexpresa recimo. Taj 3/32gb 165e na aliju, secam se i za redmi 5 i redmi 5 plus isto uzimali tacno 90e preko tih cena. Tako da za 4/64gb ce cena biti minimum 31999.

Nesto gledam sad, a i pre sam, na svaki telefon uzimaju 90e preko cena od aliexpresa recimo. Taj 3/32gb 165e na aliju, secam se i za redmi 5 i redmi 5 plus isto uzimali tacno 90e preko tih cena. Tako da za 4/64gb ce cena biti minimum 31999.

sad će se mnogima u glavi motati jedno te isto pitanje: jeli bolje uzeti jeftiniji redmi 5 plus 4/64GB ili skuplji redmi note 5 3/32gb :)

jao onaj skrnavi raspored dugmica koji je urezan na uredjaj. ja volim stock android ali ja to koristiti ne mogu

Licno te "hardverske" dugmice ne mogu da smislim, tako da svako izabere sta se njemu svidja, izbora ima.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Porucih plavi Mofi case za 8$, telefon stize 18., sumnjam da ce stici do tada, trebalo je ranije da porucim :d

Sviđa mi se što je 3 mm kao "malo" odjednom. A ja zasad preferiram 16:9 i hardverske dugmiće, vidjećemo dalje.

ja isto lično više volim 16:9 odnos strana, ali ne volim velike bezele. recimo rn4/4x je odličan po tom pitanju bio, pola cm manji od a1.

Porucih plavi Mofi case za 8$, telefon stize 18., sumnjam da ce stici do tada, trebalo je ranije da porucim :d
Imas vec jednu silikonsku u paketu sa tel. Zavrsava posao.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Note 5 koji prodaje ovlasceni distributer za Srbiju je navodno Note 5 Pro samo sa drugacijim imenom. Snapdragon 636.
Steta sto nemaju 4/64 na lageru, morao sam da uzmem 3/32. Nema veze.

Nista se ne mora...trebalo je da sacekas jos malo, pa da uzmes 4/64 verziju...mislim i ta ce ti raditi super, ali eto, ona ce za duzi period raditi bolje.. :)

Ovde moze mnogo puta da se ponovi PRO vs AI vs Global...ali ne vredi... uvek ce neko napisati nesto pametno. Znaci ti si uzeo model koji ima Sony kamere ?!

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Na SOUQ ima 3/32 za 180 evra.

Mogu oni da pricaju sta hoce, nema sanse da si ti uzeo Note 5 Pro. To je samo za Indiju.
Mislim da bi i ime teme trebalo da se promeni ako je to moguce, da pise samo Note 5 bez ovog "Pro" zbunjuje i to ljude.

Ivane koliko ce ti izaci model sa 6gb rama,koliko ti drug platio u Kini?Nisam video ako si negde napisao..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pro je samo za Indiu i ima sony zadnje senzore, Kina i Global imaju iste Samsung senzore.....AI je na kamerama to znaci Artificial Intelligence

Preporucite neki ulita thin case, stize mi telefon u sredu :) Nosicu ovaj sto se dobija uz njega, ali bi neki kvalitetniji narucio sa alija

Ovo ti nije silikon, vec plasticna obloga kao nillkin scrub. Samo malo presvucena mekanom gumom.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Vrh Dno