spaxon
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.04.2003
- Poena
- 680
Evo da se i ja konacno upisem u RN5 klub i zahvalim @Kidence koji mi je doneo Redmi Note peticu, koji uvek izadje u susret i kome nista nije tesko, svaka cast drugar i hvala. Telefon je pravo VAU i uopste na prvi pogled to je RN4 malo izduzen, naravno zbog veceg ekrana jer imam i njega crne boje i spreda dosta lice, ali opet jos bolje odradjen i opet za jos jedan korak kvalitetniji. Jer setite se RN3 pa prelazak sa njega na RN4, takodje ozbiljnije napravljen uredjaj. E sad to je opet napredak iz godine u godinu, stvarno covek se zapita da li vredi uzimati dosta skuplji uredjaj (ok, video sam i probao Kidencetov Mi Mix 2 i jako mi se svideo nema sta, ali ipak on ce reci da vredi
). Ekran (Tianma) za nijansu bolji, to se vidi odmah, lepse boje, nekako sve "cistije" deluje i bolje bljesti
a sto kaze stevan, stvarno se manje masti od cetvorke i trojke. Tanji je od cetvorke i dosta dobro prianja u ruci, cak bolje od RN4... Zivahniji je i brzi u svim aplikacijama, menijima - ma svemu, logicno. Zvucnik je bas jak i dobro se cuje, tu su negde po kvalitetu zvuka, za nijansu petica bolja. Baterija mi se cini u rangu RN4, ali rano je jos govoriti o autonomiji, pretpostavljam da mora biti slabija zbog jaceg SoC-a i veceg ekrana. Vibracije su takodje za nijansu jace (subjektivno misljenje jer sam imao problema sa vibra motorom na RN4x). Led notifikaciju jos moram da proverim, mislim da je jednobojna i da sam gledao negde na yt, a to je bas bedak
Za fotografisanje (samsung senzori su u pitanju, nema lazi nema prevare kod xiaomi) jos ima vremena i bice od svih najvise postova o tome, ubedjen sam
E da, ona maskica sto sam je kacio par postova gore odlicno pasuje, a telefon izgleda bas mocno sa njom
Za sad na prvu toliko, bice jos utisaka....
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Poslednja izmena: