Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

AOSiP + UG:
1860a7759b17c71e77fb8d7d8a9e8b31.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Je l' probao neko LOS 16.0 od LilBlinx-a?

Mali broj ljudi ga koristi da bi se izvukao neki zaključak. Verovatno lepo radi jer je čist, kao i Andersonov build. Pitanje je koliko će makedonac dugo biti u priči. Pojavi se, pa ga nema dosta dugo. Ja bih se ipak zadržao na AOSiP-u koji je dokazano odličan.

Žile šta možemo da očekujemo od novog, CFS verzije UG kernela? Kakve su novosti? :)

Probaj, jako dobro radi. Zapravo, kao i sve iz Žiletove kičn :)

AOSiP + HMAP UG
18d3f39be2cfed87303020f3bf4b01dc.jpg

Žile šta možemo da očekujemo od novog, CFS verzije UG kernela? Kakve su novosti? :)
Kao što piše u changelog-u, vanilla Linux CFS bi trebalo da bude bolji od HMP-a jer naš Snapdragon 625 nije big.LITTLE. Task migration je bolji, tj. CPU sched performance.

Ostavljam vam da testirate build, odlučite šta je za vas fluidnije, bolje.

Probajte ovu Gcam.
Još ni jednom nije pukla a odlične fotke pravi! MGC_6.3.017_FocusAlphaVersion_V2.apk
Odlična!

Gde si je našao, neki forum, Telegram, ...?

Podešavanja default?

Poslednja izmena:
Evo nekih primera

IMG_20190817_173314.jpg
IMG_20190817_150234.jpg
PANO_20190817_174218.jpg
IMG_20190804_194759.jpg

Ne kontam zašto su neke okrenute kad u telefonu stoje normalno???

Poslednja izmena:
Narode, da li postoji neki miui, bilo koji (xeo, glibe pro itd) na kome radi gcam? Vidim da sada ima milion sklepanih miui portova i kojecega, jel moguce da na miui 10 i dalje gcam ne radi

Hvala, probao xiaomi.eu i radi gcam bez problema

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Trenutno sam u CG i u okviru Box 4 tarife imam neke free minute na relaciji mts - mtel. Međutim, nikako ne mogu da se nakačim na mtel mrežu. Sve sam pokušao i neće. Ne znam do čega je. ROM je AOSiP (ako to ima veze). Evo screena mreža koje nađe. Da li mi nisu iz mts-a aktivirali tu uslugu (mada sam im pisao email pre dva dana na koji mi nisu odgovorili još uvek). Ima li ko ideju o čemu se radi?
136eeccc431d89d22684c548cdb3cdfd.jpg

Jedino da ti nije ukljucen roaming,nemam druge ideje.

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

Moguće da nije. Nije mi jasno zašto se ne javljaju iz podrške...

A koju ti tarifu na telefonu imas?
Da li si ranije sa tom tarifom isao preko?
Ako si pretpostavljam Omorika 1 onda bi trebalo da imas aktiviranu uslugu rominga.
Mislim da ih moras zvati da na mail bas dugo treba da ti neko odgovori. Ako imas nekoga ovde da to obavi umesto tebe ili odozdole sa nekog broja koji je u romingu.
Ako nista imas mtl karticu dole sa ne znam koliko minuta i 500 gb za 5 evra na 15 dana pa se snadji bar tako.

Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
BOX 4 Crveni, Omorika 1.
Javili se, aktiviraće uslugu. Za sve ih moraš cimati... Hvala na sugestijama.

Poslednja izmena:
Naručio na aliexpressu fingerprint reader za RN4, krenuo da ga zamjenim kad stigao mi totalno drugačiji nego što je u njemu. Pogledam na aliexpressu kod ostalih prodavaca i izgleda da meni zapravo treba za Note 4X. Uopšte nisam obraćao pažnju kako treba da izgleda. U čemu je fora?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

4x je fizički isti kao global. Verovatno si naručio za mediatek verziju.

Da, u mene je SD verzija...

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Hteo bih da probam MiuiPro ali me interesuje ako uradim backup sistema preko TWRP da li mogu da ga vratim kasnije? Nešto mi u sećanju da nije moguće?

Nazad
Vrh Dno